La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va encaixar dissabte la sisena derrota de la temporada en perdre a Cabrils per 78 a 69. El primer quart va ser clarament favorable als locals (25-12). Els perpetuencs van reaccionar al segon quart, però, al descans, perdien per 41 a 32. Durant el tercer quart, els de la nostra localitat es van arribar a col·locar a només cinc punts dels seus rivals. Després van encaixar un parcial de 14 a 0. El darrer quart va ser favorable a La Perpetuenca (15-26), però el partit va ser per al Cabrils. La Perpetuenca és tercera amb 17 victòries. Diumenge, jugarà a casa contra el Premià de Dalt, que és quart amb 16 triomfs.

El sub-21 femení va caure per 68 a 60 contra el Sant Jordi Rosa. Les perpetuenques són quartes. El seu proper rival serà el Vilanova del Vallès.

Per la seva part, el Llar 56-CB Santa Perpètua va guanyar per 63 a 64 a la pista del Sant Nicolau 2 i és tercer amb 15 victòries. El seu proper rival serà el Turó, que és setè.

El Santa Perpètua Verd, que va descansar el cap de setmana passat i que és el cuer del seu grup, rebrà diumenge la visita del Bàsquet Ateneu Montserrat, que està situat a la zona alta de la classificació.

0
0
0

03 Maig 2024 09:14 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua suma la divuitena victòria de la temporada contra el Premià de Dalt

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar diumenge el Premià de Dalt per 77 a 71. El [ ... ]

La UCF Santa Perpètua guanya al camp del cuer
02 Maig 2024 10:00 - RedaccióLa UCF Santa Perpètua guanya al camp del cuer

El primer equip masculí de la UCF Santa Perpètua va guanyar dissabte per 1 a 4 al camp del cuer, l'Atlètic [ ... ]

El primer equip del CH Santa Perpètua guanya a la pista del Mollet
02 Maig 2024 09:28 - RedaccióEl primer equip del CH Santa Perpètua guanya a la pista del Mollet

El primer equip masculí del Club Hoquei Santa Perpètua va guanyar dissabte a la pista del Mollet per [ ... ]