El primer equip del Club Hoquei Santa Perpètua va guanyar dissabte per 9 a 6 el Sant Feliu i es manté viu en la lluita per classificar-se per al play-off d'ascens. Els perpetuencs, amb el suport del seu públic, van fer un gran partit i van remuntar un marcador en contra de 2 a 5.

El Santa Perpètua va començar més encertat en atac que el seu rival. Al minut 4, Iker va fer l'1 a 0. Poc després, Gispert va aturar un penal. Al minut 6, Joan va marcar el 2 a 0.

El Sant Feliu va reaccionar. Al minut 17, després de diverses aturades de mèrit de Gispert, va arribar el 2 a 1. Erik no va aprofitar una directa i, al minut 22, els visitants van empatar aprofitant una errada defensiva.

L'inici de la segona part va ser desastrós per al Santa Perpètua. El Sant Feliu va fer tres gols seguits. L'entrada a pista de Marc, que no havia pogut jugar els darrers partits, va ser decisiva. El jugador del Santa Perpètua va marcar dos gols i Dilmé va empatar a cinc al minut 13.

El Santa Perpètua tenia contra les cordes al Sant Feliu, però va fallar una directa i un penal i els visitants es van tornar a posar una altra vegada per davant al minut 16.La reacció dels perpetuencs en el tram final del partit va ser espectacular. Joan va empatar i Dilmé va posar el 7 a 6 al marcador al minut 20. El mateix Dilmé i Iker van tancar el resultat amb un gol cadascun.

El Santa Perpètua és sisè amb 16 punts, però està a només tres punts de la zona de play-off. El proper cap de setmana, els perpetuencs jugaran a la pista del cuer, el Centelles.

0
0
0

Obertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa
19 Abr 2024 09:28 - RedaccióObertes les inscripcions per a la cursa Els 10 de Santa

Ja està obert el període d’inscripció per participar en la quinzena edició de la Cursa Els 10 [ ... ]