Marc Tort participarà el cap de setmana en el Campionat d'Espanya en pista coberta de la categoria màster. Tort correrà divendres els 3.000 metres i diumenge, els 1.500 metres. La competició tindrà lloc a Ourense. L'atleta perpetuenc ha explicat que porta setmanes preparant el Campionat d'Espanya.

D'altra banda, tres joves atletes perpetuencs, els germans Pablo i Sergi Colao i Adrià Rodríguez, del Club Atlètic Mollet, van participar el 21 de novembre en el Campionat d’Espanya de cross per clubs, que es va disputar a Sevilla. Pablo Colao i Adrià Rodríguez van quedar amb el seu equip en quinzena posició en la categoria sub-18. Pablo Colao va ser el primer del seu equip amb una marca de 13:11 i va arribar en la posició número 43, mentre que Adrià Rodríguez, amb una marca de 14:50, va ocupar la posició número 209. En el Campionat de Catalunya, havien estat cinquens.

En la categoria sub-16, el Club Atlètic Mollet va ser 35è. Sergi Colao va fer una marca d’11:23 i va arribar en el lloc 268. En el Campionat de Catalunya, aquest conjunt també havia estat cinquè.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]