El Llar 56-Club Bàsquet Santa Perpètua va sumar diumenge la segona victòria de la temporada. Els perpetuencs van guanyar a la pista del Llinars B per 48 a 60. Al final del primer quart, el Llar 56 guanyava per 9 a 18, mentre que, al descans, el marcador era de 22 a 32.

Al tercer quart, els perpetuencs es van distanciar definitivament amb un parcial de 9 a 17. El darrer quart va ser dominat pel Llinars B, però la victòria va ser per al Llar 56, que és setè a la classificació amb dos triomfs i dues derrotes.
Dissabte, el conjunt de Santa Perpètua jugarà a casa contra l’Amunt Bàsquet, que només ha guanyat un dels quatre partits que ha disputat. El tècnic local, Gio Lamota, ha indicat que van fer un bon partit a Llinars.

D’altra banda, el sènior masculí B va perdre diumenge a la pista de la Salle Bonanova B per 93 a 57. Els perpetuencs rebran dissabte la visita del Bàsquet Pia Sabadell C. Per la seva part, el sènior femení del Club Bàsquet Santa Perpètua va perdre dissabte per 44 a 38 a la pista del Martorelles. Les perpetuenques han perdut els tres partits que han disputat. La propera jornada, rebran la visita del Bellvitge-Joan XXIII.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]