El sènior de l'Sport Sala va començar dissabte la lliga amb una derrota a casa per 2 a 8 contra el Prats de Lluçanès. Els visitants van ser superiors i no van donar cap opció als perpetuencs.

Als 40 segons de partit, Marc ja va haver de fer una gran aturada per evitar el 0 a 1. Després, l'Sport Sala es va acostar amb perill a la porteria del Prats de Lluçanès amb accions d'Aleix, Iván i Alegría. El 0 a 1 va arribar al minut 6. Poc després, Aleix va estar a punt de marcar, però van ser els visitants els que van fer el 0 a 2. Al minut 14, l'Sport Sala va encaixar el 0 a 3. Els perpetuencs van continuar atacant per reduir les diferències, però sense encert. En la darrera jugada de la primera part, es va produir el 0 a 4.

El Prats de Lluçanès va marcar el 0 a 5 al començament de la segona part. Després d'un llançament al pal, Aleix va fer l'1 a 5. Aleix va xutar després una altra vegada contra el pal i Alegría va estar molt a prop del gol, però, de nou, van ser els visitants els que van marcar. Abans del final, l'Sport Sala va encaixar dos gols més i Iván va fer el segon dels locals.Un dels entrenadors locals, Paco Sánchez, explicava dissabte que no havien tingut un bon debut. Els perpetuencs jugaran el proper cap de setmana a la pista del Ciutat de Granollers.

0
0
0

22 Mar 2024 12:16 - RedaccióMig miler de persones participaran a la Caminada Popular Santa Perpètua-Tibidabo del CESP

El Centre Excursionista de Santa Perpètua (CESP) celebrarà diumenge l’edició número 33 de la Caminada [ ... ]

21 Mar 2024 10:44 - RedaccióLa Perpetuenca-CB Santa Perpètua guanya el Montgat Vermell i suma la quinzena victòria

La Perpetuenca-Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte el Montgat Vermell per 85 a 57. El [ ... ]

El sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe
20 Mar 2024 12:49 - RedaccióEl sènior A de l'Sport Sala derrota el Sant Cugat, un rival directe

El sènior A de l’Sport Sala va derrotar dissabte el Sant Cugat, un rival directe, per 4 a 5. El partit [ ... ]