El Llar 56 - Club Bàsquet Santa Perpètua va guanyar dissabte per 69 a 59 el Montgat en el primer partit de la lliga 2021-2022. Els perpetuencs van ser superiors als seus rivals, que es van presentar a Santa Perpètua amb només cinc jugadors.

Els dos equips van sortir massa freds a la pista i van haver de passar gairebé tres minuts perquè arribés la primera cistella. El Llar 56 va anotar el 2 a 0 i els visitants van trigar dos minuts a empatar.

L'entrenador perpetuenc, Gio Lamota, no estava content amb el joc del seu equip i va canviar de cop els cinc jugadors al minut 3. El Llar 56 va ser més agressiu en defensa i es va distanciar del Montgat amb tres triples seguits de Ferran. Al final del primer quart, es va registrar el màxim avantatge perpetuenc fins aquell moment (20-4).

El segon quart va començar amb dos triples de Gata, un jugador que s'ha incorporat aquesta temporada al Llar 56. Els de Santa Perpètua van mantenir el seu domini i van arribar al descans amb un resultat de 41 a 16.
Durant el tercer quart, el conjunt de la nostra localitat va aconseguir un màxim avantatge de 28 punts (54-26). En la darrera fase del partit, els locals es van relaxar massa i el Montgat ho va aprofitar per maquillar el marcador.
L'entrenador del Llar 56, Gio Lamota, no estava gaire satisfet amb el partit que havien fet els seus jugadors.

0
0
0

17 Abr 2024 09:36 - RedaccióBruna Aixàs, del Club Rítmica, participa en el Campionat d'Espanya en la categoria juvenil base

Bruna Aixàs, del Club Rítmica Santa Perpètua, va participar el 12 d’abril en el Campionat d'Espanya [ ... ]