hola

 

El debat de les eleccions municipals 2023 de Santa Perpètua es va celebrar ahir a la Sala de Plens amb la participació de set dels vuit candidats i candidates que es presenten als comicis d'aquest diumenge en la nostra ciutat. L'acte es va celebrar a la Sala de Plens que es va omplir de ciutadania per seguir en directe les intervencions dels alcaldables que van disposar cadascú de deu minuts en total per parlar d'economia local i municipal, atenció a les persones i del model de ciutat.

Al principi del debat cada candidat va expressar els seus desitjos de cara aquest diumenge. La candidata d'SPEC, Isabel Garcia, va afirmar que havien complert amb la quasi totalitat dels compromisos i en alguns casos, superat, i espera el reconeixement de la feina feta amb la confiança que aquest diumenge pugin sumar per millorar Santa Perpètua i la vida de la gent

La candidata d'ERC, Laura Oliver va animar a sortir a votar aquest diumenge i va destacar la importància de les eleccions municipals, l’administració més propera i mes important i confia que la ciutadania els doni suport el diumenge.

El candidat socialista, Pere García va desitjar que funcioni tot amb normalitat el diumenge, va destacar la importància d'anar a votar ja que l'abstenció és el pitjor que pot passar i espera el vot al PSC.

El candidat de Ciutadans, kevin Romero va desitjar molta participació aquest diumenge i va desitjar un canvi de cicle al govern municipal ja que va expressar que quan Isabel Garcia va entrar a la Corporació ell només tenia dos anys.

El candidat de Junts, Albert Garcia va agrair els mitjans de comunicació l'organització del debat i el seguiment de la campanya ja que aproxima la política a la ciutadania i va afegir que volen entrar a l’ajuntament per poder influir a les polítiques municipals

El candidat de la CUP, Guillermo Almansa va celebrar que l’extrema dreta no participés en el debat i espera que la CUP torni a entrar amb força a l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Per últim, la candidata del PP, Julia González va indicar que esperen aquest diumenge entrar a l'ajuntament, que porten treballant tres anys molt dur i que volen fer de santa perpetua una gran ciutat.

La majoria de les formacions van coincidir en que cal reformar el Mercat Municipal, el complex esportiu, la climatització de la piscina de 50 metres, una residència de la Gent Gran i habitatge de lloguer assequible.

Al finalitzar el debat els i les alcaldables van disposar d'un minut per convèncer l'electorat perquè aquest diumenge confiïn en la candidatura que encapçalen. L'alcaldable de Santa Perpètua en Comú, Isabel Garcia, va indicar que presenten "un projecte de ciutat que posa les persones i les seves necessitats al centre, un projecte que fa de la cohesió social la seva senya d'identitat".

La candidata d'ERC, Laura Oliver va expressar que "cal un canvi de lideratge" i que "Santa Perpètua necessita els serveis de les petites ciutats i la cohesió dels pobles" i va apostar per un municipi mes feminista i un ajuntament més transparents i democràtica.

El candidat del PSC, Pere Garcia, va afirmar que vol que "Santa Perpètua sigui la ciutat de tothom on la convivència marqui l'opció de govern" i que vol ser "l'alcalde de tothom en una Santa Perpètua en marxa".

El candidat de CS, Kevin Romero, va expressar que la seva formació és "la única alternativa per canviar la ciutat" i que prioritzaran la seguretat i gargaritzaran l' accés a l'habitatge amb impostos justos.

El candidat de Junts per Santa Perpètua,Albert Garcia, va afirmar que tenen "un compromís ferm amb la ciutadania" i que "és el moment de la gestió eficaç i donar el protagonisme a la gent i a les entitats".

El candidat de la CUP,Guillermo Almansa, va animar a votar ja que "quan la majoria no votem son les grans empreses les que ho fan" i va afirmar que "ens mereixem viure bé" i que "volem pa, treball i sostre".

La candidata del Partit Popular, Julia González va demanar el vot pequè "vull viure en una gran ciutat , viva i no dormitori" i va afirmar que "el PP és el vot útil".

Ràdio Santa Perpètua i l'Informatiu van organitzar ahir el debat de les eleccions municipals 2023, una novetat en aquests comicis. Durant una hora i mitja els i les alcaldables van exposar propostes i projectes d’àmbits diversos inclosos en el seu programa per intentar convèncer l’electorat i obtenir els millors resultats aquest diumenge 28 de maig. L'emissió es pot recuperar al podcast de Ràdio Santa Perpètua.


Foto: Un moment del debat electoral celebrat a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault