hola

Els mitjans de comunicació municipals han preparat tot un dispositiu especial per informar la ciutadania del desenvolupament de la jornada electoral d’aquest diumenge 28 de maig. El desplegament dels professionals es centrarà en els diversos formats d’informació que ofereix l’Ajuntament de Santa Perpètua i des de l’obertura dels col·legis electorals i fins a tenir l’escrutini dels vots a la localitat.

D’aquesta manera, la Unitat de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua complirà amb l’objectiu d’informar la població en una jornada tan important com són unes eleccions municipals.

La jornada es podrà seguir per xarxes socials a través del compte d’Instagram de L’Informatiu, el twitter de L’Informatiu i l’Ajuntament i el facebook de Ràdio Santa Perpètua. A L’Informatiu digital s’anirà informant dels esdeveniments més destacats de la jornada. Una de les notícies que es generaran aquest diumenge i que seguiran els mitjans municipals serà el moment en el qual els i les alcaldables exerciran el seu dret al vot. També s’anirà actualitzant informació rellevant al web municipal.

A Ràdio Santa Perpètua s’ha establert una programació especial amb motiu de la jornada electoral a partir de les 20 h que començarà amb un butlletí informatiu coincidint amb el tancament dels col·legis electorals. A partir de les 21 h arrencarà el Programa especial eleccions 2023 amb connexions en diferents moments i espais amb especial atenció a les diferents seus de les candidatures que concorren a aquests comicis. L’espai radiofònic anirà facilitant les dades de l’escrutini a Santa Perpètua i un cop es tinguin les dades del recompte total i de com quedarà el nou plenari municipal està previst fer una ronda d’entrevistes amb tots els i les caps de llista per analitzar-ne els resultats.

Una de les novetats de la programació d’enguany serà que cap a les 20.05 h s’oferirà una sessió especial de l’espai En comú ens fotem. Un programa que cada setmana ofereixen els col·laboradors perpetuencs Gerard Rodríguez, Pau Solé, Bru Fontich, Miquel Garcia i Pau Vinyals. De fet, serà com un tancament a uns especials que van fer entrevistant en el seu programa a quatre dels candidats a l’Alcaldia.El dispositiu informatiu del 28 de maig culminarà una tasca que ha inclòs el seguiment de tota la campanya, entrevistes als alcaldables i un debat


Foto: Els mitjans de comunicació muncipals faran un seguiment especial de la jornada electoral / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault