hola

El Casal Cívic va acollir aquest dimecres 24 de maig l'acte final de campanya del PSC amb la presència de molt de públic i del diputat socialista Paco Aranda.El candidat a l'alcaldia, Pere García, va estar acompanyat per altres membres de la candidatura que també van parlar exposant alguns dels principals punts del seu projecte per Santa Perpètua.

Álex Mayer, que ocupa el número set de la llista, va parlar d'aspectes de salut i va indicar que els socialistes desenvoluparan plans de prevenció de plagues i de salut i va recordar que el CAP d La Florida el va inaugurar un alcalde socialista i que el CUAP també serà inaugurat per un alcalde socialista en al·lusió a Pere Garcia.

Manuel Belmonte, al número cinc de la llista, i membre la Casa de Andalucía va parlar de cultura i de la importància del teixit associatiu del municipi. Així mateix va destacar "l'absoluta responsabilitat que comporta formar part de la candidatura socialista". Antonia Luis, quatre a la llista, va parlar d'igualtat i feminisme i Joan Martínez, actual regidor de Medi Ambient, va repassar les propostes dutes a terme pels socialistes durant aquest mandat. Tanmateix va posicionar-se rotundament en contra de la recollida de residus porta a porta.

Olga Valenzuela, també regidora a l'Ajuntament, va posar en valor la feina feta al llarg d'aquest mandat i va explicar algunes de les propostes socialistes com ara l'ampliació de la plantilla de la policia local o la creació d'una oficina mòbil de seguretat.

Finalment, Pere Garcia, va agrair els assistents el seu suport i va demanar el vot per la candidatura socialista. Garcia va expressar disposar de l'experìencia i d'un projecte ferme per portar a Santa Perpètua "on es mereix".
Per la seva part, el diputat Paco Aranda, va descriure a Pere Garcia com l'alcalde que Santa Perpètua necessita i va destacar del candidat la seva lleialtat, compromís i saber fer.


Foto: Membres de la candidatura del PSC amb el diputat Paco Aranda a la finalització de l'acte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault