hola

Santa Perpètua En Comú amb Isabel Garcia com a cap de llista vol revalidar l'alcaldia a les eleccions d'aquest diumenge 28 de maig i fer-ho augmentant el nombre de regidors que té actualment per "poder continuar duent a terme el nostre projecte que ens assembla que és el millor per Santa Perpètua", segons ha afirmat Garcia. Actualment, SPEC té nou regidors i ostenta l'alcaldia. Isabel Garcia ha tancat el cicle d'entrevistes als alcaldables que ha dut a terme Ràdio Santa Perpètua.

L'alcaldable ha fet un balanç molt positiu de l'actual mandat en el qual ha compartit equip de govern amb el PSC perquè s'ha aconseguit complir amb la majoria de tots els compromisos del Pla de mandat malgrat les dificultats que va comportar la pandèmia. Santa Perpètua en Comú compta amb un programa electoral amb un centenar de propostes dividides en tres grans eixos programàtics que són: Administració propera i bon govern, Per una ciutat de les persones i drets de la ciutadania i per una ciutat ecològica i activa.

L'alcaldable de Santa Perpètua En Comú, Isabel Garcia, ha destacat que com a partit al govern des de fa molts anys són grans coneixedors de les necessitats de la ciutat, però que volen continuar comptant amb la pluja d'idees que aporta la ciutadania per decidir algunes de les inversions.

El programa d'SPEC inclou propostes d'inversions continuistes respecte polítiques actuals com la instal·lació de plaques fotovoltaiques, la millora de l'asfalt i de carrers i també incorpora de noves en equipaments esportius, com la possibilitat d'adequar la pista de l'atletisme o la climatització de la piscina de 50 metres, gràcies a un projecte proposat pel Club Natació Santa Perpètua que necessita climatitzar el vas però no cobrir la piscina, segons ha explicat Isabel Garcia que ha anunciat la construcció d'un tercer pavelló al costat del pavelló 1 en direcció a les piscines municipals.

SPEC aposta per reconvertir l'espai exterior del CAM, on hi havia les carpes del CIM, en un espai d'entitats "on pugui haver-hi molta activitat organitzada per les entitats" a més d'espais de magatzem, tal i com ha expressat Isabel Garcia.

Una de les propostes que està en negociacions amb la Generalitat és la posada en marxa d'un Centre Ocupacional a la Torre del Rector. Isabel Garcia ha afirmat que les negociacions s'han estat fent però que "fins que la Generalitat no autoritzi i digui quines places tindrà no es podrà obrir portes". Sobre la problemàtica de l'habitatge, Isabel Garcia ha anunciat que s'està en procés d'adquisició de dos pisos i quatre habitatges de Mogoda a més de la cessió de pisos de la Sareb i les obres de 50 pisos de lloguer a Can Filuà. Per als joves i adolescents, SPEC vol apostar per una proposta d'oci nocturn a partir dels 12 anys dirigit per professionals però a demanda d'aquesta població.

Isabel Garcia vol revalidar l'alcaldia de Santa Perpètua. La cap de llista d'SPEC ha recordat que "el diàleg, el respecte i la capacitat d'acords entre grups sempre és posititu i beneficiós per a la ciutadana", però cal esperar als resultats dels comicis d'aquest diumenge.


Foto: Isabel Garcia, cap de llista d'SPEC, durant l'entrevista / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault