hola

ERC va fer campanya aquest dissabte amb un acte itinerant al barri de Can Folguera on la candidata de la formació Laura Oliver i altres membres de la candidatura van escoltar i conversar amb la ciutadania. La candidata va explicar que volem assolir quatre compromisos amb polítiques socials, feministes, sostenibles i democràtiques

En polítiques socials promoure una nova residencia pública, un teatre auditori, remodelació del complex esportiu, replantejament de CAM Bernades i un espai per entitats. En l’àmbit feminista figuren la lluita contra la violència masclista, programes de formació i ocupació de dones i sensibilització contra la LGTBI fòbia, entre d’altres.

La formació també aposta per un nou model de recollida de residus, comunitats energètiques públiques, remodelació del mercat municipal , polítiques de benestar animal, millora de la transparència o la creació de nous espais comunicatius.

La candidata d’ERC, Laura Oliver , va explicar que l’acte d’aquest dissabte tenia com a objectiu "conversar amb la ciutadania per conèixer les seves necessitats i inquietuds".

L’alcaldable també va expressar que l’agradaria impulsar una Santa Perpètua que tingui els serveis de les petites ciutats i recuperi la cohesió que tenen els pobles. Laura Oliver va assenyalar que les seves principals propostes es divideixen en quatre eixos: social, sostenible, feminista i democràtic.

ERC ha realitzat diversos actes de campanya pels barris de la ciutat per donar a conèixer els seus eixos programàtics.


Foto: Carpa d'ERC al passeig de la Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault