hola

El candidat de Junts per Santa Perpètua, Albert Garcia, va fer campanya aquest dissabte als barris de Can Folguera i Can Taió amb la instal·lació d’una carpa al parc dels Països Catalans, l’avinguda de Girona i el parc de Catalunya. El candidat va explicar a la ciutadania els tres grans compromisos de Junts de cara a les eleccions municipals del 28 de maig. La gestió eficient dels recursos públics, el medi ambient i sostenibilitat i l’agilització i simplificació dels tràmits administratius.

La congestió de taxes i impostos municipals gràcies a una gestió eficient de la despesa amb l’objectiu que la gran majoria dels recursos destinats a la població tornin de forma eficient a l’economia del municipi per generar més riquesa és un dels compromisos. La formació també va explicat que la millora de l’actual recollida de residus i apostar per la seva reducció i menys burocràcia per a la ciutadania i les empreses són altres dels compromisos de la candidatura que encapçala Albert Garcia.

Junts també va explicar els principals eixos programàtics: dinamització econòmica, social i cultural del municipi; millora del pla de mobilitat; habitatge públic; mei ambient; espai públic i promoció econòmica local. Entre les propostes figuren un servei d'autobús a demanda, 50 habitatges públics, la neteja de la riera de Caldes per recuperar la llera com a espai públic, la creació del servei de deixalleria mòbil i la creació d’un viver d’empreses.

Albert Garcia, cap de llista de Junts, també va informar de la ciutadania de l’acte central de Junts que tindrà lloc avui a les 20 hores amb la participació de l’exconseller Joaquim Forn al Centre Cívic La Rambla. Garcia ha comentat que li fa "especial il·lusió" que Joaquim Forn participi a aquest acte.

 

Foto:La formació va instal·lar un punt al Parc dels Països catalans per informar de les seves propostes / Junts 

0
0
0
s2sdefault