hola

La comissió de campanya electoral de Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha fet una primera valoració del transcurs de la campanya electoral municipal quan aquesta arriba al seu equador.En un comunicat, l’actual alcaldessa i novament candidata a l’alcaldia ha declarat que “estem molt satisfets de la resposta de la ciutadania al balanç de govern i a les nostres noves propostes en tots els àmbits. A les xarxes socials i en el contacte directe amb la ciutadania, la resposta és molt positiva. En general, l’ambient electoral a Santa Perpètua és positiu”.

A més de l’acte de presentació de la candidatura de Santa Perpètua en Comú (SPEC), que va omplir el Centre Cívic de La Florida amb més de 500 persones, la formació política està realitzant passejades pels barris perpetuencs i "una intensa activitat a les xarxes socials per explicar el balanç de l’acció de govern i les cent noves propostes que composen el seu programa electoral". La formació informa que en aquests dies està arribant a les llars perpetuenques la publicació, en format diari, del balanç de l’acció de govern en el present mandat municipal i el programa electoral que presenta el partit per les eleccions municipals del proper 28 de maig.

El responsable de la campanya electoral del partit, Sergi Hernández, ha declarat que “malgrat l’atac que hem rebut a les xarxes socials, no aconseguiran silenciar-nos. El treball brut d’algun adversari polític no enfosquirà la bona tasca que hem fet al govern municipal per millorar la vida de la gent, ni la difusió del millor projecte de ciutat que presentem a la ciutadania perpetuenca per continuar fent progressar Santa Perpètua”.

Santa Perpètua en Comú assenyala que en els propers dies té una intensa agenda de presencia als barris de Santa Perpètua, la distribució de la publicació del balanç de govern i el programa electoral. La formació programa el final de campanya, el divendres 26 de maig, al Parc Municipal, amb la participació de l’eurodiputat d’En Comú Podem, Ernest Urtasun.


Foto: Acte de presentació de la candidatura d'SPEC / SPEC

0
0
0
s2sdefault