hola

Ciutadans, amb Kevin Romero d'alcaldable, vol aconseguir en aquests comicis electorals obtenir un nombre de vots i de regidors que li permetin optar a formar part del nou equip de Govern. En aquest objectiu, però, afirma que no pactarien amb cap de les formacions d'extrema ni tampoc per fer novament alcaldessa Isabel Garcia. Romero és actualment regidor de CS i és la primera vegada que es presenta com a cap de llista.

Els eixos programàtics de Ciutadans en aquestes eleccions són una millora de la seguretat, una fiscalitat més justa i augmentar les possibilitat d'accés a l'habitatge. En cas de governar, el primer que faria Romero seria "una auditoria global externa per conèixer totes les xifres i pressupostos del que es gasta i del que es deixa de gastar a l'Ajuntament i a partir d'aquesta auditoria començar de zero". El seu eslògan de campanya és Líberate i segons ha explicat el cap de llista aquesta és la intenció de CS de començar una altra època amb un govern municipal que no estigui en mans del partit d'Isabel Garcia.

Després de dos mandats a l'oposició, CS creu que té el suficient bagatge com per afrontar una nova etapa com a partit de govern, segons ha expressat Kevin Romero al cicle d'entrevistes als alcaldables de Ràdio Santa Perpètua.

L'alcaldable de Ciutadans ha destacat que la política és pactar però ha afirmat que "no farem alcaldessa Isabel Garcia perquè cal alliberar-se d'aquest passat i construir un futur diferent".

La seguretat és un dels eixos claus per a CS en el seu programa electoral que inclou la redacció d'una ordenança de civisme, l'ampliació de la plantilla de la Policia local i la construcció d'una comissaria. Kevin Romero ha criticat que les dades que l'Ajuntament actual sempre diu que els índexs de delictes estan bé però que les dades el desmenteixen.

Sobre l'eix de fiscalitat, CS ha assegurat que la primera mesura seria rebaixar l'Impost de Béns Immobles (IBI) un 15% en dos mandats. Kevin Romero ha argumentat que "hi ha marge per fer-ho perquè l'Ajuntament té cada any superàvit d'uns tres milions d'euros".

Una de les propostes de CS és la creació d'una Regidoria d'Autònoms per millorar l'assessorament i acompanyament a emprenedors. Kevin Romero ha manifestat que els autònoms són el principal actor de l'economia i que necessiten un àrea pròpia.L'alcaldable de CS ha remarcat que una de les prioritats és l'habitatge ja que hi ha molts joves que han de marxar fora davant la manca d'oferta i els preus actuals i ha insistit que impulsaran l'habitatge públic i afavoriran l'entorn per a la construcció privada.Per últim, ha criticat que durant els darrers anys no s'ha fet res per afavorir i engrescar la participació ciutadana en la política.


Foto: Kevin Romero, en l'estudi de Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault