hola

El candidat del PSC a l'alcaldia, Pere García, ha presentat aquest matí sis de les principals propostes del programa electoral que la formació presenta a les eleccions municipals del 28 de maig. Una nova piscina coberta, una residència pública de gent gran, espai d'oci per a joves , més seguretat, més neteja i una Ciutat Educadora són els principals temes que ha presentat a la ciutadania en una carpa que ha instal·lat al passeig de la Florida coincidint amb el mercat setmanal.

El candidat socialista ha incidit en la necessitat d'una nova zona d’oci per a joves a les antigues carpes del CIM i d'una nova piscina coberta per no anar a altres municipis.També ha manifestat que reclamaran a la Generalitat la construcció d'una residencia pública de Gent Gran i ha afirmat que "no renunciarem a exigir a la Generalitat que construeixi aquesta residència". Sobre seguretat ha explicat que treballaran "per tenir un municipi segur i continuaran incrementant el nombre de policies locals fins arribar a una ràtio de 2 policies cada 1.000 habitants". La sisena proposta fa referència a una ciutat educadora" on l'educació formi part de tots els àmbits de la vida i en totes les etapes".

El programa electoral del PSC recull un total de 307 propostes. La formació ha lliurat un tríptic informatiu amb un QR onla ciutadania es pot descarregar el programa. 


Foto:. El candidat Pere Garcia davant la carpa informativa del PSC al passeig de la Florida / L'Informatiu

 

0
0
0
s2sdefault