hola

Junts per Santa Perpètua parteix en aquestes eleccions amb l'objectiu d'aconseguir representació al Ple Municipal i així poder tenir influència en les polítiques que es facin des de l'Ajuntament. Aquest és el desig que ha manifestat el cap de llista de Junts per Santa Perpètua, Albert Garcia, a l'entrevista emesa avui a Ràdio Santa Perpètua, en el cicle que es duu a terme amb tots els alcaldables.

Albert Garcia és alcaldable per primer cop en unes municipals, tot i que a les anteriors ocupava el lloc número dos. Junts per Santa Perpètua afirma que el primer que faria si tingués opció de govern seria parlar amb els treballadors municipals "que són els responsables que fan que l'Ajuntament funcioni en el dia a dia".

L'alcaldable de Junts per Santa Perpètua, Albert Garcia, ha explicat que el seu programa electoral es basa en "la gestió eficaç perquè governar és gestionar bé els diners de tots" i una de les coses que cal millorar, al seu parer, és simplificar la burocràcia entre ciutadania i administració.

L'habitatge és un problema important perquè la ciutadania ha de dedicar bona part del seu sou i, en casos, pot implicar no arribar a altres necessitats bàsiques, segons ha argumentat Albert Garcia. L'alcaldable de Junts es compromet a "assolir uns 50 pisos en el parc d'habitatge públic al municipi en un mandat".

Junts aposta també per poder assolir acords beneficiosos per a tothom en col·laboració amb l'empresa privada perquè pot ser més àgil. Albert Garcia ha afirmat que "no tancaria mai la porta a una col·laboració públic-privada en cap dels àmbits".

Sobre mobilitat, Junts per Santa Perpètua proposa valorar la creació d'un servei d'autobús a demanda per facilitar els desplaçaments i també donar resposta a la ciutadania que es desplaça en vehicles de mobilitat personal als polígons i per dins de la localitat.

Sobre possibles pactes de govern, Junts per Santa Perpètua afirma que política és pactar i assolir acords, tot i que ara no és el moment quan l'aspiració és assolir representació. Albert Garcia ha apuntat que espera que alguna formació amb la qual no conversaria no arribi al Ple.


Foto: Albert Garcia, durant l'entrevista / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault