hola

La candidata del PP a l'alcaldia de Santa Perpètua, Julia González, s'ha mostrat convençuda de les opcions del seu partit de recuperar la representació municipal amb dos regidors o fins i tot tres, segons ha expressat a l'entrevista realitzada aquest matí a Ràdio Santa Perpètua. González fa dos anys que va prendre les regnes del PP local i afirma que les propostes electorals estan basades en les converses mantingudes amb la ciutadania a peu de carrer i de les quals també ha sorgit l'eslògan Somos el cambio perquè "és el que la gent demana", segons ha argumentat.

Els eixos programàtics del PP es basen en "donar vida el poble i la baixada d'impostos". L'alcaldable del PP aposta per revisar i fer els canvis necessaris en la normativa municipal per tal que es puguin obrir a Santa Perpètua negocis dedicats a l'oci infantil, juvenil i adult. Julia González critica que en una localitat de les dimensions de Santa Perpètua necessita més vida i més lleure.González aposta perquè el Mercat Municipal i La Rambla siguin un eix generador d'activitat, considera que no funciona ni el Mercat ni els ambulants i afirma que "el centre del poble se'ns està morint".

La candidata del Partit Popular considera que una de les mesures per millorar el poder adquisitiu de les famílies perpetuenques passaria per una rebaixa del 10 o el 15% en tots els impostos municipals.Sobre la problemàtica de l'ocupació, Julia González, ha expressat que dotaria la Policia Local d'eines per poder fer desallotjaments en 24 hores i que crearia una oficina específica.

L'alcaldable del PP, Julia González, ha estat la primera candidata a participar en el cicle d'entrevistes de Ràdio Santa Perpètua.


Foto: L'alcaldable del PP durant l'entrevista a Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault