hola

El candidat de Ciutadans a l'alcaldia de Santa Perpètua de Mogoda, Kevin Romero, ha presentat aquest divendres els eixos principals del programa liberal en un acte celebrat a La Florida i que ha congregat una vuitantena d'assistents, segons ha informat la formació en un comunicat . Romero va afirmar que es tracta "d'un programa de govern, centrat en les famílies, la gent gran i el jovent del municipi". El candidat va parlar dels sis eixos del programa que es centren en la seguretat, els impostos, comerç i indústria, el benestar de les persones, els joves i l'habitatge i la mobilitat.

En matèria de seguretat Romero va explicar la seva proposta "per construir una comissaria de Policia Local, crear l'ordenança de civisme i una oficina antiokupació" davant de l'increment de delictes al municipi. Sobre fiscalitat va recordar la mesura presentada fa unes setmanes "per reduir un 15% l'IBI, així com la congelació generalitzada de taxes".

Romero va posar èmfasis en les famílies assegurant "la gratuïtat dels llibres de text per a tots els alumnes de Santa Perpètua" si governa CS i també la construcció d'una residència per a gent gran, "una demanda històrica del municipi que ja és hora de cobrir". La creació d'una Regidoria d’autònoms, “que són el motor de l’economia i els grans perjudicats per les polítiques actuals” segons Romero, ha sigut una de les mesures més aplaudides pels assistents així com la construcció d'habitatge de lloguer social per a joves o la dinamització del mercat immobiliari facilitant la construcció d'edificis bonificant taxes i impostos.

Kevin Romero va demanar el vot per Ciutadans "per canviar de govern després de més de 40 anys dels mateixos, per trencar amb més de 28 anys d'Isabel Garcia i introduir noves idees i aire fresc a l'ajuntament". El candidat taronja va cloure l'acte afirmant que ell es presenta "per arravatar-li l'alcaldia a Isabel Garcia, no per a ser el seu tinent d'alcalde, com la resta de candidats".


Foto: Kevin Romero, durant l'acte celebrat a La Florida / CS

0
0
0
s2sdefault