hola

La diputada al Parlament de Catalunya per En Comú Podem, Jèssica Albiach, ha escollit Santa Perpètua per iniciar la campanya a les eleccions municipals perquè volien fer-ho en una de les localitats on tenen alcaldia. Així ho ha deixat clar en la roda de premsa que ha fet aquest migdia a tocar de la plaça del 8 de març.

Albiach ha posat com exemple el govern municipal de Santa Perpètua del model que té SPEC i En Comú Podem davant de la manda de model del govern de la Generalitat. Jéssica Albiach ha expressat que "votar a SPEC i a Isabel Garcia és la papereta que t'assegura el futur" perquè davant d'un món incert ha assenyalat que hi ha un model de futur de la seva formació o "el model de la pinça de Junts i el seguidisme del PSC mirant cap al passat".

La candidata d'SPEC, Isabel Garcia, ha anunciat algunes de les 100 propostes que inclou el seu programa i les reclamacions a la Generalitat la construcció d'una residència pública per a la gent gran i que transformi els patis de les escoles en refugis climàtics.


Foto: Albiach, al centre de la imatge amb la candidata i membres d'SPEC / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault