hola

2021 02 14 ELECCIONS BERNAT DE MOGODA 4379

Avui és el primer dia de campanya de les eleccions municipals 2023. Aquesta mitjanit hem pogut presenciar l'inici amb la típica enganxada de cartells de set de les vuit formacions polítiques que es presenten amb l'objectiu d'aconseguir l'alcaldia de Santa Perpètua de Mogoda.

Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha triat per a la campanya electoral l’eslògan Sumem per Santa Perpètua. L’actual alcaldessa de Santa Perpètua i candidata de la formació en aquestes municipals, Isabel Garcia, explicava que sumar idees, persones i polítiques és la manera d’ajuntar tothom treballant pel municipi. Isabel Garcia, va manifestar esperar una campanya amb molt debat on es contrastin les idees. Garcia va indicar que SPEC defensarà el seu ideari tot explicant a la ciutadania el seu programa.

Transformem amb tu és l’eslògan de campanya d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), la segona força política a Santa Perpètua. La cap de llista, Laura Oliver, va explicar que l’eslògan evidencia la necessitat que té Santa Perpètua de transformar-se i despertar amb polítiques que canviïn i evolucionin. Oliver afronta la campanya amb l’objectiu de guanyar les eleccions i destaca l’equip de persones que conformem la candidatura d'ERC.

L'eslògan del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) d'aquesta campanya és Santa Perpètua en marxa. El candidat socialista, Pere Garcia, ha explicat que amb aquest lema volen manifestar que estan en marxa per millorar Santa Perpètua. Pere García ha expressat que afronta amb il·lusió la campanya i ha manifestat que té una percepció molt bona per part de la població en aquestes eleccions municipals

Ciutadans (CS) es presenta a les eleccions amb l'eslògan Libérate. El candidat de la formació, Kevin Romero, ha comentat que es volen alliberar de 40 anys del govern d'Isabel Garcia per canviar i que entrin idees noves en l'Ajuntament. Kevin Romero ha indicat que estan esperançats en aquesta campanya ja que manifesta que són l'única alternativa al govern d'Isabel Garcia per canviar Santa Perpètua.

Junts per Santa Perpètua ha escollit com a eslògan de campanya Gent de debò. El cap de llista de la formació, Albert Garcia, ha expressat que amb aquest lema volen donar-se a conèixer com a persones fermes. Sobre la campanya, el candidat de Junts per Santa Perpètua, Albert Garcia, ha avançat que volen escoltar la ciutadania i que els puguin preguntar i que esperen que sigui divertida.

Gent que lluiti és el que cal és l'eslògan de la CUP en aquestes municipals. El seu alcaldable, Guillermo Almansa, ha explicat que després d'un temps en el que s'han perdut dret és necessari continuar amb la lluita per ells. Almansa ha avançat que la campanya de la CUP serà molt moguda, amb molts actes i molta presència al carrer.

Somos el cambio ha estat l’eslògan de campanya escollit pel Partit Popular (PP), encapçalat per Julia González. Per a la candidata, Santa Perpètua necessita un canvi i va explicar que la seva formació té un projecte sòlid per a la ciutat. Julia González va indicar que la campanya l’afronten amb il·lusió, amb un gran equip al darrera i amb l’objectiu d’aconseguir representació municipal.

La vuitena formació que es presenta a les eleccions municipals a Santa Perpètua és VOX i el seu candidat és Santiago Delgado.

0
0
0
s2sdefault