hola

CS Santa Perpètua proposa retirar les ajudes socials als delinqüents reincidents per evitar que cobrin de l'Administració i s'aprofitin del sistema. L'alcaldable de la formació, Kevin Romero, ha expressat en un comunicat que qui posa en perill la seguretat i el benestar dels altres “no ha de cobrar les ajudes que altres famílies sí que necessiten per subsistir”. El cap de llista ha afirmat que "no permetrem que els delinqüents cobrin de l'Administració” i ha anunciat que si després del 28 de maig obté el govern de la ciutat retirarà les ajudes socials als delinqüents reincidents. “No hi haurà a Santa Perpètua una persona que cometi delictes i alhora estigui cobrant una ajuda social d'aquest Ajuntament”, ha remarcat.

L'alcaldable liberal ha assenyalat que aquesta és una mesura “de sentit comú” i manifesta que “lluitarem contra l'exclusió social i dedicarem recursos i polítiques per erradicar la pobresa i la marginalitat però no tolerarem que els delinqüents cobrin ajudes de l'Administració Pública”

Romero ha destacat que la seguretat és un dels principals problemes que té el municipi “i nosaltres volem posar el focus en la seva millora, perquè els problemes han anat augmentant any rere any”. En aquest sentit, ha assegurat que a partir del 28 de maig “destinarem tots els recursos possibles a resoldre un problema que s'està cronificant”.


Foto: Kevin Romero / CS

0
0
0
s2sdefault