hola

La Cambra de Comerç de Sabadell ha atorgat a l’empresa Alstom Transporte, amb instal·lacions a Santa Perpètua, el Premi al Mèrit Empresarial en el marc de la 41a edició dels Premis Cambra. El lliurament de premis va tenir lloc dimecres 29 de novembre. A l’acte va assistir l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i la Regidora de Desenvolupament Local, Indústria i Ocupació, Laura Oliver. El Sincrotró Alba i Miquel Martí també van recollir els premis de trajectòria d’entitat i personal i empresarial, respectivament.

La cambra destaca que Alstom és referent industrial i tecnològic de les activitats relacionades amb el transport ferroviari i la mobilitat sostenible: senyalització, infraestructures, fabricació de trens, sistemes de tracció, manteniment i mobilitat digital. És un dels principals actors del sector de la mobilitat sostenible a Catalunya, amb més de 1.200 treballadors. A nivell mundial, Alstom proporciona cada dia solucions de mobilitat sostenible per 80.000.000 de passatgers diaris a 63 països.

Els premis elsva lliurar el director general adjunt i director territorial de Catalunya de Banc Sabadell, Xavier Comerma, el president de la Cambra, Ramon Alberich, i el Director General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Jordi Torrades. En aquesta edició, la Cambra de Comerç de Sabadell ha dedicat els Premis Cambra a la Intel·ligència Artificial.

Unes 300 persones, entre alcaldes, empresaris i representants del sector polític, econòmic, social i d’institucions de Sabadell i de la comarca s’han aplegat aquest passat vespre a l’auditori de Fira Sabadell.

Foto:L'alcaldessa i la regidora amb el representant d'Alstom durant el llirament del Premi de la Cambra de Sabadell / Cambra

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Les patronals de la comarca demanen millores a l’AP-7
27 febrer 2024 10:45 - RedaccióLes patronals de la comarca demanen millores a l’AP-7

El president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich, ha lliurat una carta al ministre de [ ... ]

Joves perpetuencs podran accedir al Programa de Suport a l'Ocupació Juvenil
26 febrer 2024 09:55 - RedaccióJoves perpetuencs podran accedir al Programa de Suport a l'Ocupació Juvenil

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha incorporat un nou programa adreçat a la població jove [ ... ]

L'AMERC inicia un programa d'assessorament per a comerços
19 febrer 2024 09:44 - RedaccióL'AMERC inicia un programa d'assessorament per a comerços

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) ha endegat el programa d’assessoraments [ ... ]