hola

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha assumit la presidència de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) durant el pròxim any. Creada l’any 2014, l’Associació està formada pels municipis de Caldes de Montbui, La Llagosta, Palau‐solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat. El proper any l'AMERC celebrarà el seu desè aniversari. La presidència és rotatòria i de caràcter anual.

Durant l'assemblea anual de l'associació, celebrada a la Masia Can Cotes de Palau-solità , Isidre Pineda, alcalde de Caldes de Montbui va fer efectiu el traspàs de la presidència a Oscar Lozano, alcalde de Palau. A l’assemblea, també es va escollir el nou Comitè Executiu, i van assistir, a més del President sortint i alcalde de Caldes de Montbui, Isidre Pineda i l’alcalde de Palau-solità i Plegamans, Oriol Lozano; l’alcalde de La Llagosta Oscar Sierra; l’alcalde de Polinyà, Javier Silva;l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia; i l’alcaldessa de Sentmenat, Montserrat Rueda, a més de regidors i part dels equips tècnics dels sis municipis.

L’alcalde de Palau-solità i Plegamans i nou president, Oriol Lozano, ha destacat “la vigència dels objectius de l’AMERC i la voluntat de continuar treballant per aconseguir el benefici dels municipis que la conformen”.

Per la seva banda, el president sortint, Isidre Pineda, va fer balanç del darrer any i dels projectes i objectius treballats, els quals es resumeixen en “la continuïtat del treball pel desenvolupament econòmic i industrial del territori, però també apostant per la cooperació comercial entre els municipis i la transició energètica del territori per avançar en constitució de comunitats energètiques locals”.

L'AMERC té com a objectiu potenciar el desenvolupament empresarial, la indústria i la creació d'ocupació dels sis municipis que la conformen, a més dels nous reptes que es plantegen, com la mobilitat sostenible, la transició energètica i la lluita contra el canvi climàtic. L’AMERC aplega sis municipis amb un territori de 109 km2 amb una població de més de 89.000 habitants i un teixit empresarial que inclou 33 polígons amb gairebé 3.000 empreses i més de 50.000 llocs de treball.


Foto: Alcaldes i alcaldesses de l'AMERC / Ajuntament de Palau

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'INS Andreu Nin del Vendrell guanya l'onzena edició de l'ElectroCat
27 Maig 2024 11:47 - RedaccióL'INS Andreu Nin del Vendrell guanya l'onzena edició de l'ElectroCat

L'onzena edició de l'ElectroCat va cloure el 24 de maig amb molt bones valoracions per part de l’organització, [ ... ]

Contractades quinze persones a través del programa Treball als barris
23 Maig 2024 09:13 - RedaccióContractades quinze persones a través del programa Treball als barris

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l’empresa municipal Mogoda Serveis han contractat quinze [ ... ]

Catorze equips participaran a l’ElectroCatFP que estrena circuit
14 Maig 2024 13:48 - RedaccióCatorze equips participaran a l’ElectroCatFP que estrena circuit

Catorze equips participaran el dissabte 25 de maig en l’onzena edició de l’ElectroCatFP. L’Ajuntament [ ... ]