hola

Els Comerciants tornaran a repetir la Perpetapa, una mostra gastronòmica que s’ha realitzat amb èxit els dies 18, 19 i 20 de maig. Des de l’associació expliquen que la iniciativa, nova a Santa Perpètua, ha tornat a rebre una molt bona resposta per part de la ciutadania.

Els restauradors participants han venut unes 900 tapes en total i, en alguns casos, van exhaurir el producte.L'edició d'enguany va començar amb als establiments Lake Hookah, Vuitanta’s, Makkeroni i La Esquina. I li van prendre el relleu el Rebost de Mas Costa, Dolç Cafè, Vermut Negre i Jijonenca, dels quals Dolç Cafè, el Rebost de Mas Costa i la Jijonenca van repetir dissabte.

L'objectiu d'aquesta mostra gastronòmica és promocionar els bons establiments restauradors que hi ha a la localitat i animar la ciutadania a conèixer els seus productes. Aquesta ha estat la segona edició després que s'iniciés al 2022 i aquest any s'han ampliat el nombre de participants que han estat vuit.

Cada establiment va elaborar un mínim de cent tapes i alguns van exhaurir totes. Els restauradors han explicat que algunes de les persones es van dedicar a fer la ruta per provar totes les creacions culinàries.

La portaveu d'Els Comerciants, Marta Planas, ha fet una valoració molt positiva de la Perpetapa 2023 perquè malgrat la pluja, els restauradors estan molt contents amb la quantitat de persones que havien passat per tastar les tapes.Marta Planas avança que, després de la bona resposta de la ciutadania i amb uns restauradors cada cop més engrescats i aportant noves idees, Els Comerciants organitzarà una tercera edició de La Perpetapa.


Foto: Una de les tapes que han participat a aquesta edició / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]