hola

El Recinte Firal de Santa Perpètua va acollir el 12 de maig els entrenaments previs de la desena edició de l'ElectroCatFP. Els set equips que van poder assistir van passar les verificacions administratives i les verificacions estàtiques pertinents, per tal de comprovar que els vehicles compleixin amb els requisits tècnics de seguretat del projecte. 

Als entrenaments van participar l'Institut Castellarnau, l'INS Palau Ausit, l'institut Andreu Nin del Vendrell, l'institut La Guineueta, l'Escola Municipal del treball de Granollers, el Centre d'Estudis Roca i el Centre Tècnic del Vallès. Segons explica la regidoria de Desenvolupament Local els equips van arribar amb els vehicles gairebé a punt per al gran esdeveniment del 27 de maig, amb els últims retocs per fer, com acabar d'enllestir la carrosseria dels seus prototips elèctrics. 

D'altra banda, els equips també van realitzar algunes de les proves puntuables del projecte com, per exemple, la prova d'acceleració en recta i la prova de canvi de bateria. Per posar punt final al matí d'entrenaments, els set equips que van assistir van poder donar algunes voltes al circuit de terra, per posar a prova el funcionament del seu vehicle i poder ajustar-los de cara a la jornada del 27 de maig.


Foto: Un dels equips participants / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]