hola

Santa Perpètua de Mogoda ha tancat el mes de febrer amb un total de 1.328 persones desocupades inscrites a les Oficines de Treball de la Generalitat.

Són 36 persones menys que el mes anterior, el que suposa una davallada del 2,6%. Segons informa l’Observatori de la Regidoria de Desenvolupament Local, la disminució intermensual s’ha produït especialment en la població jove i en menor mesura en els perfils de més de 45 anys. Per grups d’ocupació l’Observatori destaca el descens de l’atur entre empleats administratius i treballadors qualificats.

Sobre el balanç interanual, l’Observatori afirma que al febrer hi havia 72 persones aturades menys que al mateix període de 2022. Això es tradueix en un 5,1% menys de desocupats que al febrer de 2022.

En acabar el mes de febrer la xifra de persones demandants d’ocupació a Santa Perpètua se situava en 1.780, el que es tradueix respecte a l’any anterior en una davallada del 7% amb un saldo de 135 demandants menys. L’Observatori de Desenvolupament Local detalla a l’informe que en l’actualitat la taxa d’atur del municipi se situa en l’10,5%.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / Josel Mesas

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Palau-solità i Plegamans assumeix la presidència de l'AMERC
22 Set 2023 11:59 - RedaccióPalau-solità i Plegamans assumeix la presidència de l'AMERC

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha assumit la presidència de l’Associació de Municipis [ ... ]

Mavilor Motors SA celebra el seu 50è aniversari
20 Set 2023 11:18 - RedaccióMavilor Motors SA celebra el seu 50è aniversari

Mavilor Motors SA, empresa industrial situada a Santa Perpètua de Mogoda, ha celebrat el 50è aniversari [ ... ]

Els Comerciants posen en marxa una nova promoció 'Rasca i guanya' entre la seva clientela i la del Mercat
15 Set 2023 13:53 - RedaccióEls Comerciants posen en marxa una nova promoció 'Rasca i guanya' entre la seva clientela i la del Mercat

L'associació Els Comerciants ha posat en marxa avui un Rasca i guanya que es distribuirà entre la [ ... ]