hola

El Mapa Formatiu de la B30 i l’actualització de la priorització d’actuacions en infraestructures i serveis de mobilitat del territori han estat els temes principals que ha tractat la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30. La reunió, que s'ha celebrat aquesta setmana a la Cambra de Comerç de Sabadell, ha fet un seguiment dels projectes en marxa de l’entitat, segons ha explicat en un comunicat. A la trobada ha participat l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia.

Des de la constitució de l’Associació Àmbit B30, l'entitat manifesta que la millora de les infraestructures viàries i de transport públic "ha esdevingut una prioritat amb l’objectiu d’avançar en la competitivitat del territori, incrementar l’activitat econòmica, generar noves oportunitats i fomentar la mobilitat sostenible", que s'ha materialitzat en el document de Priorització d’actuacions en infraestructures i serveis de mobilitat del corredor de l’àmbit B30.

Les novetats lligades a les infraestructures dels darrers anys, la posada en marxa d’inversions pendents i la nova realitat postpandèmia generen la necessitat de revisar durant aquest trimestre aquesta priorització, amb el treball conjunt de totes les entitats adherides a l’Associació.

Durant la reunió, també s’ha informat dels treballs iniciats per disposar d’un Mapa de formació de la B30, enfocat en l’FP, amb l’objectiu de conèixer les necessitats del sector empresarial del territori pel que fa als perfils més demandats i les mancances amb què es troben a l’hora de donar-hi resposta. El Mapa pretén ser un element aglutinador que permeti articular millor l’oferta formativa de la regió, i servir d’eina útil per les administracions competents per tirar endavant estratègies més ajustades a les necessitats reals de les empreses i de les persones del territori.

Els dos projectes presentats compten amb el suport econòmic i tècnic de la Diputació de Barcelona, a través de les Àrees de Desenvolupament Econòmic i d’Educació, respectivament.


Foto: La reunió es va celebrar a la Cambra de Comerç de Sabadell / Àmbit B-30 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament atorgarà mil euros en el Concurs de l'Aparador
02 Des 2022 09:36 - RedaccióL'Ajuntament atorgarà mil euros en el Concurs de l'Aparador

L’Ajuntament de Santa Perpètua fa una aposta pel comerç de proximitat durant aquestes festes de [ ... ]

L’Ajuntament visita la planta d’Americold, nova empresa instal·lada al municipi
30 Nov 2022 14:29 - RedaccióL’Ajuntament visita la planta d’Americold, nova empresa instal·lada al municipi

  L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el Regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, [ ... ]

L’atur s’incrementa al mes d’octubre al municipi
14 Nov 2022 12:42 - NataliaL’atur s’incrementa al mes d’octubre al municipi

  La taxa d’atur ha augmentat lleugerament al mes d’octubre al municipi. El mes finalitza amb [ ... ]