hola

El Dispositiu d'Orientació i TIC DOT 2021 inicia durant els propers mesos noves accions grupals que incideixen principalment en la millora de les competències informàtiques i l'ús de les noves tecnologies. La Regidoria de Desenvolupament Local ha programat dues sessions informatives els dies 28 de gener i 3 de febrer.

L'itinerari preveu posar a disposició dels participants un taller de tècniques de cerca de feina i un d'alfabetització digital, a més d'accions monogràfiques sobre Identitat Digital i sobre l'ús del Certificat Digital en tràmits laborals, durant el febrer. A continuació, endegaran una formació d'ofimàtica de nivell mitjà, un monogràfic de xarxes socials per la cerca de feina i un nou taller de tècniques de cerca de feina. Així mateix, l'itinerari inclou formacions breus i pràctiques per a l'obtenció dels carnets professionals de manipulació d'aliments i conducció segura de carretons elevadors a finals del mes de març i principis d'abril, i d'abril a maig tallers enfocats a la gestió emocional dels processos de cerca de feina.

Desenvolupament Local ha informat que les formacions es realitzaran al matí, excepte la d'ofimàtica. Les accions semipresencials, amb horari flexible, es realitzaran a través de la plataforma SPM Aula Virtual. El dispositiu DOT és un programa d'orientació i acompanyament a la recerca de feina, adreçat a persones residents en situació de desocupació i treballadores en cerca d'una millora de feina. És un projecte cofinançat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament i que s'emmarca en el Catàleg de Serveis 2021 de la Xarxa de Governs Locals.

Les persones interessades poden rebre més informació a la recepció de Desenvolupament Local o trucant al 93 544 61 63.


Foto: S'han programat dues sessions informatives / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]