hola

La Cambra de Comerç de Sabadell, en col·laboració amb els ajuntaments de la seva demarcació, entre ells el de Santa Perpètua, organitza el 52è concurs d’aparadors de Nadal i la vuitena edició de la millor campanya nadalenca en xarxes socials del territori. L'Associació de Comerciants i el Mercat Municipal de Santa Perpètua també col·laboren en el certamen. Pel que fa a la convocatòria de la Cambra, els guardons que atorgaran seran un primer premi de 500 euros i un segon de 200. El tercer consistirà en una matrícula gratuïta als cursos que organitza la pròpia Cambra. Per la seva banda, el premi local està dotat amb 500 euros. Les inscripcions per participar al concurs d'aparadors està oberta fins el 3 de desembre. A Santa Perpètua els punts d'inscripció són l'edifici del Centre de Desenvolupament Local i l'Associació de Comerciants “Els Comerciants” ecomerciants@gmail.com Tel.: 663221983 .

El jurat tornarà a visitar presencialment els aparadors entre el 9 i el 20 de desembre. La temàtica ha de girar entorn a la festivitat nadalenca. Els establiments que no tinguin els aparadors visibles i il·luminats dins de l’horari de visita, no seran considerats per a la concessió dels premis.

D'altra banda, la millor campanya a les xarxes socials d’establiments de comerç de proximitat es premiarà també amb una matrícula gratuïta als cursos de la Cambra. Els participants hauran d’enviar, abans del 11 de gener, per e-mail, una memòria explicativa de la campanya, així com adjuntar les mètriques dels resultats de la campanya i els enllaços corresponents. La campanya ha d’estar activa dins del període de la campanya de Nadal (entre 1 de desembre i 5 de gener) i ha de ser d'establiment físic a la demarcació de la Cambra ja que no s’admetran candidatures d’empreses dedicades exclusivament a la venda on-line.


Foto: Imatge d'arxiu del premi  local de 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El programa del vehicle compartit incorporarà un segon cotxe elèctric
25 Gen 2022 09:54 - RedaccióEl programa del vehicle compartit incorporarà un segon cotxe elèctric

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat es traslladarà properament al Mercat Municipal, quan [ ... ]

L’AMERC referma la seva aposta per la mobilitat sostenible i la transició energètica per lluitar contra el canvi climàtic
21 Gen 2022 11:57 - NataliaL’AMERC referma la seva aposta per la mobilitat sostenible i la transició energètica per lluitar contra el canvi climàtic

L'Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) continuarà apostant per la mobilitat [ ... ]

Desenvolupament Local posa en marxa el tercer itinerari del DOT
20 Gen 2022 12:05 - RedaccióDesenvolupament Local posa en marxa el tercer itinerari del DOT

El Dispositiu d'Orientació i TIC DOT 2021 inicia durant els propers mesos noves accions grupals que [ ... ]