hola

La Cambra de Comerç de Sabadell, en col·laboració amb els ajuntaments de la seva demarcació, entre ells el de Santa Perpètua, organitza el 52è concurs d’aparadors de Nadal i la vuitena edició de la millor campanya nadalenca en xarxes socials del territori. L'Associació de Comerciants i el Mercat Municipal de Santa Perpètua també col·laboren en el certamen. Pel que fa a la convocatòria de la Cambra, els guardons que atorgaran seran un primer premi de 500 euros i un segon de 200. El tercer consistirà en una matrícula gratuïta als cursos que organitza la pròpia Cambra. Per la seva banda, el premi local està dotat amb 500 euros. Les inscripcions per participar al concurs d'aparadors està oberta fins el 3 de desembre. A Santa Perpètua els punts d'inscripció són l'edifici del Centre de Desenvolupament Local i l'Associació de Comerciants “Els Comerciants” ecomerciants@gmail.com Tel.: 663221983 .

El jurat tornarà a visitar presencialment els aparadors entre el 9 i el 20 de desembre. La temàtica ha de girar entorn a la festivitat nadalenca. Els establiments que no tinguin els aparadors visibles i il·luminats dins de l’horari de visita, no seran considerats per a la concessió dels premis.

D'altra banda, la millor campanya a les xarxes socials d’establiments de comerç de proximitat es premiarà també amb una matrícula gratuïta als cursos de la Cambra. Els participants hauran d’enviar, abans del 11 de gener, per e-mail, una memòria explicativa de la campanya, així com adjuntar les mètriques dels resultats de la campanya i els enllaços corresponents. La campanya ha d’estar activa dins del període de la campanya de Nadal (entre 1 de desembre i 5 de gener) i ha de ser d'establiment físic a la demarcació de la Cambra ja que no s’admetran candidatures d’empreses dedicades exclusivament a la venda on-line.


Foto: Imatge d'arxiu del premi  local de 2019 / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]