hola

Santa Perpètua acollirà avui la jornada de networking Compartim reptes i solucions adreçada al personal directiu i responsables de les empreses dels 32 polígons industrials de l’Eix de la Riera de Caldes. Unes 25 empreses s'han inscrit a l'activitat que té per objectius potenciar la relació amb empreses de diferents polígons; conèixer propostes de millora en l’àmbit de la mobilitat i consum energètic als polígons de l’eix econòmic de la Riera de Caldes; establir noves sinergies empresarials, col·laboracions i cooperacions amb empreses de l'entorn; i obrir canals directes de comunicació entre les empreses i l’administració pública local.

Durant l'acte es presentarà la diagnosi feta als polígons de la riera de Caldes i els reptes i propostes de millora. Les quatre empreses implicades en l'elaboració de la diagnosi faran una presentació. Així CINESI aportarà la informació extreta sobre La mobilitat als polígons de la Riera de Caldes; Solucions Geogràfiques farà una proposta d’un Pla de Senyalització Orientativa interurbana; Aiguasol exposarà les dades aconseguides sobre el consum energètic industrial i logístic als polígons; i Sud Renovables presentarà el potencial fotovoltaic als polígons de la Riera de Caldes.

La segona part de la jornada serà un espai de debat i d’intercanvi de reflexions sobre la mobilitat, la transició energètica, la indústria 4.0 i la digitalització i l’atracció i retenció del talent.

La jornada, que es desenvoluparà a l'Espai 1 de La Granja Espai Cultural, està organitzada per l’Ajuntament de Santa Perpètua i l’Associació de Municipis de l’Eix la Riera de Caldes (AMERC) i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El regidor de Desenvolupament Local, Habitatge, i Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández presentarà la jornada, mentre que l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, clourà l'acte.


Foto: Zona industrial de Santa Perpètua i Palau-solià / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Se signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:31 - NataliaSe signen més de 1.000 contractes al mes de juny a Santa Perpètua

Durant el mes de juny s’han signat 1.212 contractes a Santa Perpètua, 71 més que al mes anterior, [ ... ]

El servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones
25 Jul 2022 10:06 - NataliaEl servei de Borsa de Treball ajuda a la inserció laboral de 80 persones

La Borsa de Treball de l’Ajuntament ha gestionat un total de 191 ofertes de feina i ha ajudat a 80 [ ... ]

La CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari
21 Jul 2022 11:31 - RedaccióLa CIM Vallès celebra el seu 25è aniversari

L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, van participar [ ... ]