hola

La diputada Presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona,Eva Menor, ha posat en valor la capacitat d'innovació de les administracions locals amb projectes que generaran oportunitats de creixement econòmic i de generació d'ocupació i ha destacat els programes de mobilitat sostenible i d'Indústria 4.0 que impulsa l'Ajuntament de Santa Perpètua a través de l'AMERC (Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes). La diputada i la gerent de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, Trinidad Molina, van visitar ahir les instal·lacions de Desenvolupament Local, del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) i de l’espai SPMakers de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. La delegació provincial va mantenir una reunió de treball amb l'alcaldessa, Isabel Garcia; el regidor de Desenvolupament Local, Transició Energètica i Canvi Climàtic, Sergi Hernández, el segon tinent d'alcaldia, Pere García i la cap de Serveis de Desenvolupament Local i Comerç, Teresa Argelés.

La diputada va manifestar que "una de les nostres obligacions és copsar la realitat i la millor manera de poder resoldre els problemes dels territoris es conèixer aquests problemes i les potencialitats dels municipis" i va afirmar que "l'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant molt bé sectors estratègics de la nova economia com la mobilitat sostenible i la Industria 4.0". Menor també va destacar el liderat "generós" de Santa Perpètua al capdavant de l'AMERC que posa de relleu que la col·laboració interadministrativa entre ajuntaments afavoreix el desenvolupament econòmic. Per últim, va manifestar que la Diputació continuarà col·laborant amb l'Ajuntament i va ressaltar que les administracions locals estan preparades per afrontar els reptes de futur.

El regidor de Desenvolupament Local, Transició Energètica i Canvi Climàtic, Sergi Hernández, ha informat que durant la reunió de treball amb la diputació van coincidir en impulsar polítiques per transformar l'ensenyament i adaptar-lo a les noves polítiques de mitigació del canvi climàtic que es desenvolupen en molts sectors com és el cas de la mobilitat elèctrica.


Foto: Visita institucional de la Diputació al CREVE / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]