hola

El grup de música de Santa Perpètua La Ruca participarà al concurs de bandes de l'Acampada Jove que se celebrarà a Montblanc els dies 18, 19 i 20 de juliol després de guanyar el concurs Impuls Jove celebrat el divendres 17 de maig a la Sala Dresden de Cerdanyola del Vallès. La Ruca optarà a tocar a l’Acampada Jove 2020 si guanyés aquest certamen. Aquesta formació de músics joves del municipi va iniciar la seva activitat fa uns mesos actuant a festes del municipi com la Santa Moguda o la Botifarrada solidària d'El Refugi, el diumenge 19 de maig.

La Ruca està formada per les vocalistes Marina Ruiz i Laura Garcia, Magí Mata a la trompeta, Rubén González al saxo, Roger Sànchez a la bateria, Pau Vinyals a les percussions, Lluís Hernández a la guitarra, Marc Solé al baix i Marc Azagra al piano. Tots els membres, a excepció d’un, son de Santa Perpètua, tenen entre 19 i 26 anys i s’han format, majoritàriament a l’Escola Municipal de Música, actualment EMA.

La formació realitza versions de cançons actuals i es va presentar a Impuls Jove, segons expliquen des del grup, per provar sort. Per a aquesta formació tocar a l'Acampada Jove, un festival político-musical que porta ja vint-i-quatre edicions, significa poder continuar pujant a escenaris i donar-se encara més a conèixer.

Els propers concerts previstos pel grup són el 25 de maig a Montcada i el 6 de setembre a la Festa Major de Llerona. El grup dona a conèixer la seva formació a través del compte a Instagram @larucamusic


Foto: La Ruca a la sala Dresden, de Cerdanyola del Vallès / La Ruca

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]