hola

M'agrades a les fosques, de la companyia8 de Terrassa va ser l'obra guanyadora del Premi espectador de l'edició 28 de la Mostra de Teatre Amateur que organitza el grup de teatre Tàndem amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. La comèdia, que es va representar el passat 27 de gener, va obtenir un 8.53 de puntuació total del públic. Un total de sis-cents espectadors han votat les obres representades en aquesta Mostra de Teatre.

Aquest diumenge 10 de març,  el teatre del Centre va acollir la darrera de les obres, La Ceba, del grup Tàndem, que va cloure la Mostra. Pel que fa al nombre d'espectadors durant tot el cicle, des del grup de teatre local es mostren molt satisfets per l'increment de públic registrat en aquesta vint-i-vuitena edició, arribant a les 130 persones de mitjana per obra. El president de Tàndem, Josep Brullet, explicava també que enguany només un grup havia participat a la Mostra de Teatre mentre que la resta han estat companyies noves. 

El president de Tàndem va avançar també que el grup en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Perpètua continuarà apostant pel teatre i que, per això, tornarà a engegar les Nit de Tàndem al mes de juny, amb la programació de dues obres professionals.

 

Foto: membres de les companyies participants a la Mostra amb el president de Tàndem, Josep Brullet, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i el regidor de Cultura, Marçal Solà. / L'Informatiu 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]