hola

L’Escola Municipal de les Arts (EMA) ha registrat un total de 1.125 preinscripcions a dia d'avui. Des de l'Ajuntament de Santa Perpètua han mostrat la satisfacció davant la bona rebuda de la ciutadania a aquesta nova proposta.

L'EMA és un projecte nou que engloba diferents propostes que ja existeixen al municipi: l’Espai de les Arts, algunes de les activitats artístiques de la Xarxa de Centres Cívics i l’Escola Municipal de Música i Dansa per crear un veritable centre d’activitat artística.

L’EMA inclou a la seva oferta educativa formació sobre arts escèniques: música, teatre, dansa i circ i formació en visuals i audiovisuals: cinema, disseny, fotografia, videojocs, plàstiques, conservació i restauració. L’EMA vol ser un centre interdisciplinar basat en el treball i en la realització de projectes comuns entre les diferents arts dissenyats.
A dia d'avui hi ha 1.125 preinscripcions. Més de 620 corresponen a l’oferta d’escèniques (música, dansa, teatre i circ) i més de 150 són per a la formació en arts visuals i audiovisuals (cinema, disseny, fotografia, videojocs, plàstiques, conservació i restauració).

Encara resten places disponibles per alguna de les activitats de l’oferta formativa de l’EMA, segons han informat des del centre, com per exemple a Lindy Hop, Claqué, Videojocs joves i adults, Modern Jazz, Danses urbanes, Disseny 12-15 i Musicoteràpia.

Matriculacions del 21 de juny al 3 de juliol

El període de matriculacions comença avui 21 de juny i s'estendrà fins al 3 de juliol i s’hauran de fer presencialment a la Granja Soldevila - Escola Municipal de Música i Dansa. L'EMA ha establert un sistema per evitar cues i a les persones que van fer la preinscripció se les ha informat si tenen plaça assignada i quin dia poden fer la matriculació seguint un ordre alfabètic.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que en el curs que ara s'acaba hi havia 984 alumnes de les disciplines que ara s'ajunten a l'Escola Municipal de les Arts i que les preinscripcions han superat la xifra i s'han situat en 1.125 preinscripcions actualment. Solà ha explicat que ha estat necessari sumar hores de professorat i doblar alguns grups per poder doner resposta a tota la demanda.

La Diputació de Barcelona que ha assessorat el projecte ja va alertar que era molt innovador perquè encabeix moltes disciplines. Marçal Solà apunta que es partia de zero, que la sospita era que funcionaria però reconeix que ha estat una sorpresa molt agradable que hagi superat les expectatives i es mostra molt content amb l'EMA.

Per informar-se sobre l'oferta de l'EMA la ciutadania es pot adreçar als equipaments de la Granja Soldevila i de la Xarxa de Centres Cívics, com recorsa Solà.


Foto: Logotip d'EMA / Manel Cuesta

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]