hola

Una seixantena d’obres formen l’Exposició Col·lectiva de Final de Curs de l’Espai de les Arts i de l’alumnat de pintura dels centres cívics de Can Folguera i Can Taió.

La mostra es va inaugurar divendres 15 de juny a l’Espai 1 de La Granja, espai cultural, i tanca la temporada de les sales d’exposicions. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor de Cultura, Marçal Solà. També va prendre part el professorat de l’Espai de les Arts i dels tallers dels centres cívics a més de la participació de l’alumnat i familiars i amics. Fotografia, pintura, restauració i pintura i dibuix per a adults i infants són les disciplines que formen aquesta mostra, que es podrà visitar fins al 22 de juliol.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, va manifestar que l’exposició clou el curs de l’Espai de les Arts va mostrar-se satisfet amb la participació i el treball de l’alumnat. "A diferència d’altres anys, trobem més mobles de restauració, també una paret sencera de fotografia, i un altre de pintura i dibuix per a infants, a més d’una gran participació de pintura i dibuix per a adults, com és habitual", va assenyalar. El regidor va recordar que aquest és l’últim any de l’Espai de les Arts amb aquest nom, perquè s’incorpora a un projecte més gran que té per objectiu treballar per projectes i de manera transversal com és la nova Escola Municipal de les Arts (EMA).


Foto: l'Espai 1 acull la mostra / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]