hola

La bona meteorologia, la gran quantitat de persones i el bon ambient van ser les característiques de la fira de Sant Jordi que va tenir lloc aquest dilluns 23 d'abril al passeig de la Florida de Santa Perpètua. Una de les novetats d'aquest any ha estat la situació de les parades que es van instal·lar sobre el bulevard del passeig en una única filera.

 

Una vintena de comerços, entitats i partits polítics van oferir llibres nous, de segona mà, roses naturals, de caramel, de diversos materials i fins i tot en joies. El Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de la Regidoria d'Educació de Santa Perpètua també va ser present i el taller per fer flors de paper que va oferir va tenir èxit ja que moltes persones van voler aprendre'n.

El fet de ser un dia feiner ha provocat que la major afluència es registrés a la tarda, però al matí alguns centres educatius van organitzar visites de l'alumnat a la fira, com confirmava el regidor de Cultura, Marçal Solà, que es mostrava també satisfet amb la nova disposició de parades en una sola fila damunt de la vorera i afirmava que es repetirà aquesta distribució l'any vinent.

El regidor de Cultura assegurava que "la Biblioteca Municipal juga un paper molt important a la localitat i especialment el dia de Sant Jordi amb la festa de l'activitat de foment de la lectura els Biblioaventurers".

La Diada de Sant Jordi és un moment clau per la venda de llibres. Ahir les llibreries perpetuenques amb estand comentaven que les vendes estaven molt distribuïdes i destacaven dos títols que havien esgotat exemplars al matí: Los perros duros no bailan, d'Arturo Pérez Reverte i Las hijas del capitán, de María Dueñas.

A l'estand de l'Ajuntament, les publicacions municipals més venudes van ser El futbol que yo viví, de Paco Navarro i Temps enrere, portes endins, seguides de Petita història de Santa Perpètua i Mogoda, un castell mentider?


Foto: El passeig de la Florida va ser un any més el punt neuràlgic de Sant Jordi / Manel Cuesta

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]