hola

El proper Museu en Família serà aquest diumenge 28 de gener sota el títol L’aroma de l’art en consonància amb l’exposició d’Albert Venteo Aromes de Tailàndia, que es pot visitar a l’Espai 1 fins al 19 de febrer.

De fet, serà el perpetuenc qui dinamitzi el taller, que és obert a famílies. L’activitat començarà a les 12 hores al Museu Municipal i caldrà reservar plaça a través d’una inscripció que es pot formalitzar al bloc artsantaperpetua.wordpress.com. A l’activitat, petits i grans podran aprendre a percebre l’art des d’un altre sentit perquè, a part del de la vista, també es treballarà l’olfacte.

El perpetuenc Albert Venteo va presentar divendres 12 de gener la seva primera exposició individual a l’Espai 1. Va fer-ho acompanyat d’amics, familiars i d’altres curiosos per veure aquesta mostra inèdita que barreja pintura i aromes. De fet, segons explica el mateix artista, l’exposició té com a objectiu traslladar al visitant a través de les aromes que presenta amb barres de Mikado als quadres que ha pintat sobre Tailàndia. Venteo és aromista professional i pintor de passió. Segons va explicar a la presentació el regidor de Cultura, Marçal Solà, aquesta és una mostra única i innovadora i va animar a la ciutadania a visitar-la. Per a Venteo, amb la mostra ha aconseguit barrejar les dues seves grans passions.


Foto: 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]