hola

La 27a Mostra de Teatre Amateur que organitza el grup de Teatre Tàndem arrenca aquest diumenge 28 de gener, a les 18.30 hores, amb l’obra Toc Toc amb la companyia Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà.

Sis grups de teatre amateur d’arreu de Catalunya portaran les seves produccions teatrals a l’escenari del Teatre del Centre. La programació també inclou una obra professional programada conjuntament amb l’Ajuntament de Santa Perpètua. Es tracta de la comèdia Mala broma de Jordi Casanovas.

El dia 11 de març, Tàndem estrenarà Losers, una comèdia de Marta Buchaca. En finalitzar l’obra, tindrà lloc l’acte de cloenda de la mostra i l’entrega del Premi Espectador, un guardó que el públic atorga a la millor obra amateur per votació popular i que està dotat amb 300 euros. El preu de les localitats és de set euros i per als majors de 65 anys i menors de 14, l’entrada té un preu de sis euros. Els preus per l’obra professional són de deu euros, anticipada, i de dotze a taquilla. Es posaran a la venda cada dia de mostra i el 26 i 28 de febrer i l’1 de març de 20 a 21 hores.

Inestable Ceretana de teatre de Puigcerdà porta aquest diumenge la comèdia Toc Toc, on sis personatges amb Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) coincideixen a la consulta del Doctor Cooper, eminent neuropsiquiatra amb l’objectiu de resoldre els seus problemes, però el doctor no acaba d’arribar.

L'actriu d'Inestable Ceretana, Teresa Pérez de Rozas, explica la sinopsi de l'obra i avança que els 95 minuts que dura l'obra el públic acostuma a riure ja que és una comèdia i des del grup li han afegit gags. Pérez de Rozas subratlla que tracta aquests trastorn obsessius compulsius des del màxim respecte però portats a l'extrem. Considera que és una obra de teràpia i afirma que funciona com a tal.

El 4 de febrer, també a les 18.30h, l'Associació Artística Encert de Sabadell representarà l'obra Carnaval, de Jordi Galceran. Altres propostes que es podran veure durant la Mostra són La casa del llac, a càrrec de la companyia Enric Borràs Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat; Escac doble, amb el  Grup de teatre Filagarsa de Molins de Rei; i Tots eren fills meus, amb Gespa Teatre de Palamós.


Foto: Inestable Ceretana de teatre de Puigcerdà porta aquest diumenge la comèdia Toc Toc / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]