hola

La Societat de Carreters de Sant Antoni Abat endega avui 17 de gener, onomàstica del seu patró, els actes de la 102a Festa de Sant Antoni. A les 20 hores, l’entitat celebra la tradicional missa a l’Església, oficiada per mossèn Jesús Corral i cantada per la Coral Renaixença que interpretarà els Goigs de Sant Antoni Abat.

Durant l’acte, es beneiran les ferradures de plata que es lliuraran durant el dinar de germanor als socis de més edat que encara no l’han rebut: Joan Soley Vila, Jaume Vinyals Rovira i Serafín Cifuentes Ybarra. A la sortida de missa es repartirà coca beneïda entre els assistents. A continuació, al Centre Cívic El Vapor, refrigeri amb coca i moscatell.

La resta de programació inclou un dinar de germanor, l'ofrena floral al monument als carreters i la celebració dels Tres Tombs. Les persones interessades a assistir al dinar de germanor poden recollir els tiquets abans del dia 24 de gener a La Rambla Cafè (Cal Berto), situat a la Rambla, 20. El dinar tindrà lloc el diumenge 28 de gener al Restaurant Fonda Neus de Sant Sadurní d’Anoia.
El president de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat, Joan Humet, ha explicat que la missa de Sant Antoni és l'inici de la festa i que en ella participen els socis i els abanderats que transporten les banderes fins a l'església i que es beneïxen juntament amb les ferradures de plata i la coca.

L'església té una olor molt peculiar avui amb la coca acabada de fer. Joan Humet comenta que els socis podran gaudir de coca i moscatell al Centre Cívic El Vapor on es projectarà el vídeo del centenari.

El president de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat explica que ni a Santa Perpètua ni a d'altres localitats veïnes han trobat un espai per un dinar d'entre 200 i 300 persones i aquest any tindrà lloc a Sant Sadurní d'Anoia. Joan Humet recorda que el dia 24 és el darrer per adquirir el tiquet del dinar.


Foto:La imatge de Sant Antoni durant els Tres Tombs de 2017 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]