hola

Molt de públic als carrers i sense cap incident registrat és un dels resums que es pot fer de la Cavalcada de Reis de 2018 que va tenir lloc divendres passat a Santa Perpètua. El públic va acompanyar la dotzena de carrosses que formaven la comitiva reial des de la plaça de l'estació i sobretot pel passeig de la Florida, l'avinguda de Barcelona i la Rambla.

Durant el discurs a la balconada de l'Ajuntament, l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va demanar feina i habitatge digne, saviesa per construir un futur d'esperança i salut. Garcia es va recordar de les persones refugiades i va desitjar que "aviat tothom pugui gaudir de casa seva amb la seva família".

En nom de Ses Majestat els Reis d'Orient, va parlar el rei Gaspar, que va recordar també que hi ha famílies en situació econòmica difícil i va demanar més solidaritat entre pobles.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha fet una primera valoració de la Cavalcada de Reis destacant la gran participació de públic i la tranquil·litat en el seu desenvolupament. Solà ha agraït la participació d'entitats, persones voluntàries i serveis municipals que fan possible any rere any una cavalcada exitosa.

Vuit entitats van participar amb comparses i carrosses de les AMPA de les escoles Els Aigüerols, Santa Perpètua, la Florida, Sagrada Família, Tabor i Santiga, el Club Natació de Santa Perpètua i l’Associació de comerciants Els Comerciants. Aquest any per primer cop també va participar un camió dels Bombers de Mollet.

La Cavalcada de Reis també es va viure intensament a través de Ràdio Santa Perpètua que va ser un programa especial seguint el recorregut de la comitiva i retransmetent en directe el discurs dels Reis des de la Casa de la Vila.


Foto: Un moment de la cavalcada / Txema Gerardo 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]