hola

Un total de 4.750 persones han visitat la Central de Reis que s'ha ubicat del 2 al 4 de gener en el complex de La Granja Espai Cultural. Aquesta és la capacitat màxima que pot acollir aquesta activitat durant els dies i hores en que s'ha celebrat.

El darrer dia, ahir dijous, van visitar el servei de distribució de regals de Ses Majestats unes 1.630 persones. El dia 3, la Central va rebre 1.820 persones i el dia d'obertura, el 2 de gener, van visitar l'equipament 1.300 persones. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Marçal Solà, ha valorat positivament l'assistència a la tercera edició d'aquesta activitat destacada de la programació de Nadal i Reis.

 

Del total de visitants, 1.535 han estat infants, dels quals el 77% són de Santa Perpètua. La Central ha rebut la visita de nens i nenes dels municipis veïns de la Llagosta, Montcada i Reixac, Polinyà o Mollet del Vallès, entre d'altres.

Solà ha explicat que les persones amb tiquet Xpress van entrar a l'hora assignada tot i que es van registrar cues des de primeres hores del matí per recollir-les. El regidor ha avançat que de cara a l'any vinent "es buscaran nous mètodes per assumir el volum de gent per fer el menor temps d'espera" per entrar a veure La Central de Reis.

La Central de Reis ha comptat amb la col·laboració d’Onducart que ha fet la donació de les caixes d’emmagatzematge i de membres del Grup de Teatre Tàndem i de l’Escola Municipal de Música i Dansa que donen suport com a voluntaris. 


Foto: Lector de cartes de La central de Reis / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]