hola

La porxada dels Drets Humans va ser finalment l’escenari de la primera cantata a l’aire lliure que organitza l’EMA amb l’alumnat de quart de Primària de totes les escoles del municipi. Davant la previsió de pluja es va prendre la decisió de treure el protagonisme al parc Central i assegurar l’espectacle a la Porxada. Uns 250 infants van presentar la seva feina artística al voltant de la Clika, una cantata amb la col·laboració de Cases de música i amb la tasca de tot un trimestre del professorat especialista dels centres.

Música, teatralització i moltes cares d’alegria a l’escenari van caracteritzar aquesta activitat que també va comptar amb la música en directe a càrrec del professorat de l’EMA.

Més de 1200 persones van assistir a l’espectacle que, en alguna ocasió, van acompanyar l’alumnat cantant algunes de les cançons de la Clika.

El director de l’Escola Municipal de les Arts, Eliseu Ribas, explicava que aquest projecte artístic «te com a objectiu fer-nos millors ciutadans i fer que la nostra comunitat sigui més sàvia, més tolerant i més artista». Ribes va destacar el missatge de respecte, igualtat i ecologia de la Cantata La Clika i va voler fer ressò en la bona acollida dels infants a les 11 cançons del projecte perquè «des del primer assaig, ja se les sabien totes», va indicar.

Eliseu Ribes va voler agrair especialment el professorat especialista de música dels centres participants la seva implicació i la col·laboració de Ràdio Santa Perpètua en el projecte. L’emissora va enregistrar les parts teatralitzades de la Cantata que, a l’escenari van estar interpretades per alguns alumnes.

La Cantata és un projecte que es fa a Santa Perpètua des de fa més de 25 anys, tot i que la data exacta del seu inici no s’ha pogut fixar encara. «És meravellós pensar que més de 5000 persones han viscut des de dins la Cantata al llarg de la seva història, un dels més importants de l’EMA i de Santa Perpètua».


Foto: La Cantata es va celebrar a la Porxada dels Drets Humans / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Ball de Gitanes estrena tres peces en la 38ª Ballada de Santa Perpètua
15 Maig 2024 10:00 - RedaccióEl Ball de Gitanes estrena tres peces en la 38ª Ballada de Santa Perpètua

La Rambla es va omplir el diumenge 12 de maig per presenciar la 38a Ballada de Gitanes de Santa Perpètua [ ... ]

Aquest diumenge se celebra la 38a Ballada del Ball de Gitanes a la Rambla
10 Maig 2024 12:04 - RedaccióAquest diumenge se celebra la 38a Ballada del Ball de Gitanes a la Rambla

La Rambla acollirà aquest diumenge 12 de maig la 38a Ballada de Gitanes de Santa Perpètua. Les danses [ ... ]

Núria Ventura és l’autora del cartell de la Festa Major d’estiu 2024
09 Maig 2024 10:36 - RedaccióNúria Ventura és l’autora del cartell de la Festa Major d’estiu 2024

La perpetuenca Núria Ventura és l’autora que ha dissenyat el cartell de la Festa Major d’estiu [ ... ]