hola

El Grup de teatre Tàndem estrenarà aquest dissabte 16 de març l’obra La criada de dues mestresses. La funció començarà a les 19 hores al Teatre del Centre i clausura la 33 Mostra de Teatre de Santa Perpètua.

L'obra està adherida a la campanya Cap Butaca Buida que neix amb un objectiu tan ambiciós com possible: convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques. Aquesta iniciativa vol omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya demà dissabte 16 de març de 2024. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que volen que es converteixi en una celebració anual.

Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Pel que fa a Santa Perpètua, tot sembla indicar que s'aconseguirà el ple al Teatre ja que a primera hora del matí només en quedaven lliures 28, segons ha informat Tàndem.

L'obra La criada de dues mestresses és una comèdia basada en el text de Carlo Goldoni que Tàndem ha adaptat per tal que tots els personatges siguin femenins. Serà una peça diferent a les que acostuma a fer el grup, segons ha avançat Oriol Alonso que n’és el director. Explica la història d’una criada que treballa per a dues senyores de Venècia que volen recuperar les monedes de la seva família. Oriol Alonso ha destacat que són tot un seguit d'enrenous entre criades i també senyores amb la diferència d'estatus. El director de l'obra l'ha qualificat de coral i ha avançat que són set les actrius que escenifiquen el text.

Després de l'estrena de Tàndem, es lliurarà el Premi Espectador, dotat amb 300 euros, al qual opten cinc obres. El públic assistent a les funcions ha emès el seu vot a cadascuna. Les obres amateurs han estat Terapèutic, de Teatre Centre d'Arbúcies; Cyr@no, de Qollunaka grup de teatre de Terrassa; Un mort darrere la porta, del Grup de teatre d'Amics de les Arts de Terrassa; El curiòs incident del gos a mitjanit, de Tea345 de Montcada i Reixac; i La Colometa, del Triangle de Barcelona.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, ha avançat que les votacions han estat molt renyides i el Premi Espectador s'ha decidit per dècimes.

Les entrades per l’obra de Tàndem La criada de dues mestresses demà dissabte a les 19 hores al Teatre del Centre es poden adquirir a través de la plataforma Entrápolis a un preu de vuit euros per al públic general i de sis euros per a menors de catorze i per a majors de 65 anys.

Foto: Imatge promocional de l'obra que clausura la Mostra de Teatre / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé
06 Maig 2024 13:42 - RedaccióMés de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé

Gairebé 75 obres, 43 escultòriques i 31 pictòriques conformen l'exposició Tres passes, de l'’artista [ ... ]

L'Aplec de la Sardana recupera la participació d'abans de la pandèmia
06 Maig 2024 11:02 - RedaccióL'Aplec de la Sardana recupera la participació d'abans de la pandèmia

L‘Agrupació Sardanista de Santa Perpètua va celebrar ahir el 86è Aplec de la Sardana amb una participació [ ... ]

La Biblioteca Municipal organitza el Mercat solidari del 6 al 10 de maig
06 Maig 2024 10:04 - RedaccióLa Biblioteca Municipal organitza el Mercat solidari del 6 al 10 de maig

La Biblioteca Municipal Josep Jardí, en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament [ ... ]