hola

El Grup de Teatre Tàndem amb l'obra Un cop a l'any ha rebut diferents premis i nominacions a diferents concursos. L'entitat ha aconseguit el premi al millor muntatge escènic, el premi al grup més enrotllat en muntatge de so i llum i el premi a la millor actriu (Laia Sabata) en el X Concurs de Teatre Amateur de Santa Eugènia de Berga 2023. Al 38è Concurs de Teatre Premi d’Olesa de Montserrat va aconseguir dos segons premis; direcció, amb Vicenç Gurrea; i muntatge; i un tercer premi d'actriu principal a Laia Sabata. En el VI Certamen de Teatro Amateur de Mequinenza va obtenir el premi especial del públic, millor actriu (Laia Sabata) i el tercer premi de grup teatral. Per últim, en el 2n Concurs de Teatre Amateur M. del Carme Baget de La Pobla de Mafumetvan aconseguir el premis al vot popular, a la millor escenografia i il·luminació i a la millor actriu principal (Laia Sabata).

L'obra Un cop l'any segueix de gira amb un total de 17 representacions fins al moment. L'entitat s'ha mostrat satsifeta ja que "segueix sent un èxit rebent premis i nominacions a diferents concursos".

D'altra banda, l'obra Karen, que Tàndem va estrenar al març, va començar gira el passat 4 de novembre al 47è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, també s'ha representat al Cicle de teatre de Tardor del Casino de Caldes de Montbui i al 8è Cicle de Teatre a la Tardor de la Sala Fiveller de Mollet del Vallès.L'obra continuarà gira al 2024.


Foto: Tàndem ha obtingut diversos premis amb l'obra Un cop a l'any /Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Centro Cultural Andaluz commemora el Dia d'Andalusia
26 febrer 2024 12:02 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz commemora el Dia d'Andalusia

El Centro Cultural Andaluz va omplir aquest diumenge 25 de febrer el Centre Cívic La Florida per celebrar [ ... ]

Tea345, de Montcada, representa l'obra 'El curiós incident del gos a mitjanit'
23 febrer 2024 09:28 - RedaccióTea345, de Montcada, representa l'obra 'El curiós incident del gos a mitjanit'

El grup Tea345, de Montcada i Reixac, representa aquest diumenge 25 de febrer l’obra El curiós incident [ ... ]

El Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí
23 febrer 2024 10:05 - RedaccióEl Cineclub projecta 'Upon Entry' en el marc del cicle Gaudí

El Cineclub Cisco Can Monsenya, en el marc del Cicle Gaudí, projecta aquest dissabte 24 de febrer la [ ... ]