hola

L'orquestra de cambra Camerata Bacasis clourà aquest diumenge 5 de novembre el XXXII Concerts de Tardor de l'Associació Amics de Santiga. L'actuació tindrà lloc a les 18 hores al Teatre del Centre Parroquial. L'entrada és en format de taquilla inversa i la recaptació es destinarà a una nova fase de la rehabilitació del conjunt arquitectònic de Santiga. El cicle es va inaugurar el 22 d'octubre amb Les Fourchettes.

Camerata Bacasis és una orquestra de cambra formada per joves músics de la Catalunya Central. L’orquestra fou fundada l’any 2011 i, des d’aleshores, ha mantingut la seva filosofia inicial que consisteix en crear i presentar projectes propis de manera anual, col·laborar amb altres entitats musicals com ara corals o orfeons, i expandir la música més enllà dels auditoris i sales de concerts oferint cada any un repertori de música solidària que es presenta a espais com ara presons, residències de la tercera edat o hospitals.

El programa que oferirà l'orquestra és un viatge musical des del barroc fins al segle XX amb obres der Vivaldi, Mozart, Elgar, Britten i Granados.

El president d'Amics de Santiga, Xavier Gispert, ha manifestat que aquest concert se celebra al teatre del Centre perquè l'espai dona més possibilitat i capacitat per acollir una orquestra de cambra i ha expressat que el concert serà un estil musical completament diferent al concert inaugural.Gispert ha recordat que al llarg de l'any l'entitat celebra un conjunt d'activitats per potenciar la cultura i donar a conèixer entre la població l'espai natural de Santiga i el seu conjunt arquitectònic.


Foto: Imatge d'arxiu d'una actuació del cicle de Concerts de Tardor al Teatre del Centre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Més de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé
06 Maig 2024 13:42 - RedaccióMés de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé

Gairebé 75 obres, 43 escultòriques i 31 pictòriques conformen l'exposició Tres passes, de l'’artista [ ... ]

L'Aplec de la Sardana recupera la participació d'abans de la pandèmia
06 Maig 2024 11:02 - RedaccióL'Aplec de la Sardana recupera la participació d'abans de la pandèmia

L‘Agrupació Sardanista de Santa Perpètua va celebrar ahir el 86è Aplec de la Sardana amb una participació [ ... ]

La Biblioteca Municipal organitza el Mercat solidari del 6 al 10 de maig
06 Maig 2024 10:04 - RedaccióLa Biblioteca Municipal organitza el Mercat solidari del 6 al 10 de maig

La Biblioteca Municipal Josep Jardí, en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament [ ... ]