hola

Moltes persones van volen conèixer l'equipament del Teatre del Centre i les entitats que en formen part de l'Associació d'Amics del Centre Parroquial de Santa Perpètua de Mogoda a través de la jornada de portes obertes organitzada el dissabte 21 d'octubre. El gruix de visitants es va rebre al matí on des de l'entitat s'assegura que no es donava a l'abast fent les visites guiades per l'equipament.

Amics del centre està format pel Ball de Gitanes, l'Agrupació Sardanista, el Cineclub Cisco Mosenya, El Refugi, el Grup de teatre Tàndem, el Pa amb tomàquet, Xarxa Santa Perpètua i des de fa uns mesos la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona. Durant les portes obertes es van poder visitar totes les instal·lacions, incloses aquelles que habitualment no són accessibles com la zona tècnica o la sala de sota de l'escenari. També el pati entre el teatre i l'església on s'ha instal·lat l'aparell de climatització que ha estat la darrera gran inversió de l'equipament. Una obra que es va poder executar gràcies als Fons Next Generation i a un conveni signat entre l'entitat i l'Ajuntament de Santa Perpètua.

Amics del Centre va programar aquesta jornada perquè s'havia donat compte que moltes persones desconeixien que a Santa Perpètua hi ha un teatre ni tampoc totes les entitats vinculades.El president d'Amics del Centre, Josep Brullet, es mostrava molt satisfet amb la quantitat de persones que havien volgut conèixer tot l'entremat de l'entitat.Brullet va recordar que cada setmana es poden moure un miler de persones entre les diferents entitats que formen part d'Amics del Centre i va subratllar que tot el que es fa és voluntariat.

Una de les peces que va cridar l'atenció entre els visitants va ser la màquina de projecció del cinema del segle XX. El president d'Amics del Centre va explicar que s'ha restaurat i es podrien projectar encara cintes amb aquesta màquina.

Josep Brullet va afirmar que actualment el Teatre del Centre és un dels millors de la comarca i va recordar que això és possible perquè en els darrers quinze anys s'han anat fent millores per valor d'uns 900 mil euros.


Foto: La jornada es va celebrar aquest dissabte / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Leyre García, actriu de la propera sèrie de Disney+
09 Maig 2024 09:45 - RedaccióLeyre García, actriu de la propera sèrie de Disney+

L’actriu de Santa Perpètua Leyre García Pérez, de tretze anys, és una de les actrius de El Regreso [ ... ]

Alumnat del ComunArt a l’ESO presenta Arrels
08 Maig 2024 13:50 - RedaccióAlumnat del ComunArt a l’ESO presenta Arrels

Un total de 15 alumnes de quart d’ESO de l’INS Rovira-Forns han presentat el Projecte Arrels, el [ ... ]

Més de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé
06 Maig 2024 13:42 - RedaccióMés de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé

Gairebé 75 obres, 43 escultòriques i 31 pictòriques conformen l'exposició Tres passes, de l'’artista [ ... ]