hola

L’associació d’Amics de Santiga ha programat el XXXII cicle de Concerts de Tardor que tindran lloc el 22 d’octubre i el 5 de novembre a l’Església de Santiga i al Teatre del Centre. Aquesta edició la música anirà a càrrec de Les Fourchettes i de Camerata Bacasis. El 22 d’octubre a les 12 h el quartet vocal Les Fourchettes oferirà el concert A Capella! Aquest conjunt de Barcelona està format per quatre cantants procedents d’estils diferents. Des de la seva creació el 2015 ha actuat a festivals internacionals i ha guanyat el premi al millor quartet del concurs nacional de Barbershop SABS, el primer quartet femení que aconsegueix la medalla d’or en aquesta categoria. Al 2019 van concursant al talent show La Voz superant diverses eliminatòries.

L’entrada als concerts serà amb la modalitat de taquilla inversa. Els diners recaptats es destinaran a la segona fase de les obres de rehabilitació del conjunt arquitectònic de Santiga. En l’edició passada es van recollir 1.200 euros.

El president de l'Associació d'Amics de Santiga, Xavier Gispert ha destacat que aquest cicle supera ja les trentena d'edicions i la qualitat musical extraordinària del quartet que inaugura Concerts de Tardor.Gispert ha indicat que per primera vegadael cicle acull una actuació d'aquestes característiques, un grup a capella, i que va en la línia de buscar propostes diferents i innovadores per captar nous públics.


Foto: Les Fourchettes inauguran el cicle el 22 d’octubre / Les Fourchettes

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Leyre García, actriu de la propera sèrie de Disney+
09 Maig 2024 09:45 - RedaccióLeyre García, actriu de la propera sèrie de Disney+

L’actriu de Santa Perpètua Leyre García Pérez, de tretze anys, és una de les actrius de El Regreso [ ... ]

Alumnat del ComunArt a l’ESO presenta Arrels
08 Maig 2024 13:50 - RedaccióAlumnat del ComunArt a l’ESO presenta Arrels

Un total de 15 alumnes de quart d’ESO de l’INS Rovira-Forns han presentat el Projecte Arrels, el [ ... ]

Més de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé
06 Maig 2024 13:42 - RedaccióMés de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé

Gairebé 75 obres, 43 escultòriques i 31 pictòriques conformen l'exposició Tres passes, de l'’artista [ ... ]