hola

La programació d’abril d’Efímera comença aquest dissabte 15 d’abril a la Sala Telers del Vapor amb Un segundo bajo la arena, que interpretarà en dos passis diferents el Col·lectiu Desasosiego. Les 18 i les 21 h són les hores programades per un espectacle a l’aire lliure que mescla teatre i música en directe a partir de l’argument de Bodas de sangre, de Federico García Lorca.

Es tracta d’un espectacle plantejat com una experiència on el públic es converteix en un nou convidat que permet reprendre la celebració interrompuda i concloure el ritual. Es desdibuixen les línies que separen públic i intèrprets, de manera que “totes seiem a les taules d’aquest banquet nupcial, xerrem, brindem, i compartim un vespre a la fresca”, segons explica Desasosiego. Aquest espectacle ha obtingut el Premi Moritz de la Fira de Tàrrega a la millor estrena de carrer 2022 i el Millor Espectacle Novaveu dels Premis de la Crítica 2022.

Un segundo bajo la arena compta amb tres actors i un músic en directe. Una de les actrius Carla Coll ha explicat que és el primer espectacle de la companyia col·lectiu Desasosiego i que està pensat arrel de Bodas de sangre però que no és adaptació de l'obra de Lorca.

L'espectacle es farà als jardins del MTIV on el públic formarà part dels convidats a un banquet de noces com el de Bodas de sangre.Coll considera que aquest espai és ideal per realitzar aquest espectacle de teatre de carrer.

Sobre l'aposta de l'Ajuntament de Santa Perpètua de posar en marxa el programa Efímera, Carla Coll, considera essencial que la cultura estigui present en tots els municipis i destaca el poder disposar d'espais diferents on fer cultura.

Les entrades per a Un segundo bajo la arena que interpretarà en dos passis diferents el Col·lectiu Desasosiego a les 18 i les 21 h demà dissabte a la Sala Teleres del Vapor estan disponibles al web efimeraspm.cat per cinc euros. I és que Efímera disposa d'aquesta nova pàgina web a la qual es pot accedir també des de la web municipal. A efimeraspm.cat es pot trobar tota la programació distribuïda segons els espais on es farà i accedir també a la compra de butaques. Efímera també disposa de comptes a Instagram i a Facebook efimeraspm.

Foto: Un moment de l’obra Un segundo bajo la arena / Col·lectiu Desasosiego

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Leyre García, actriu de la propera sèrie de Disney+
09 Maig 2024 09:45 - RedaccióLeyre García, actriu de la propera sèrie de Disney+

L’actriu de Santa Perpètua Leyre García Pérez, de tretze anys, és una de les actrius de El Regreso [ ... ]

Alumnat del ComunArt a l’ESO presenta Arrels
08 Maig 2024 13:50 - RedaccióAlumnat del ComunArt a l’ESO presenta Arrels

Un total de 15 alumnes de quart d’ESO de l’INS Rovira-Forns han presentat el Projecte Arrels, el [ ... ]

Més de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé
06 Maig 2024 13:42 - RedaccióMés de setanta obres conformen l'exposició 'Tres passes' d'Elias Colomé

Gairebé 75 obres, 43 escultòriques i 31 pictòriques conformen l'exposició Tres passes, de l'’artista [ ... ]