hola

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha organitzat una nova activitat en el marc de la programació de tallers familiars d’art La Creativa. En aquesta ocasió, l'Escola Municipal de les Arts (EMA) ofereix l'activitat Mural interconnectat aquest dissabte a les 11 del matí a l'Espai 1 de La Granja.

L'EMA planteja una acció artística col·laborativa entre famílies que té com a objectiu crear una obra conjunta amb un resultat incògnita que s'anirà desvelant a mida que avanci la feina. La pintura habitualment és una disciplina individual, però en aquest cas es busca la interconnectivitat d'edats i perfils.

El director de l'EMA, del Sociocultural SPM, Eliseu Ribes, ha explicat que el taller es planteja des d'una vessant d'aprenentatge col·lectiu i compartit perquè entre tots es construeixen les coses per avançar. Ribes només ha apuntat que es farà una creació artística com si fos un puzzle.

Eliseu Ribes ha explicat que aquesta serà la segona obra que crearà l'escola d'aquesta manera i que en aquesta ocasió es farà sobre fulls blancs din A-3 en colors pastels.Les inscripcions per aquest taller de dissabte estan completes amb disset famílies participants, però Eliseu Ribes anima a d'altres que tinguin curiositat a passar-se per veure què es fa a La Creativa i si hi hagués alguna baixa d'última hora es podrien apuntar.

La propera La Creativa tindrà lloc el 3 de desembre quan es farà Fabriquem la nostra tinta. En aquesta ocasió anirà càrrec de Pol Peiró que a l'Espai 1 exposa Temps de cendra. Aquesta activitat permetrà conèixer els components necessaris per fabricar la nostra pròpia tinta medieval. Amb l'ajuda de l'artista els participants fabricaran tinta i es faran un autoretrat.


Foto: Imatge d'arxiu d'una activitat de La Creativa / Reg Cultura

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]