hola

Sociocultural SPM va iniciar fa la setmana passada un procés de recollida de propostes per la programació 2022-2023, que inclouen la Xarxa de Centres Cívics i l'Escola Municipal de les Arts (EMA). L'objectiu és que tant l'usuari de Sociocultural com la ciutadania en general, pugui proposar nous tallers i activitats que, fins ara, no es realitzen per tal de conèixer les inquietuds de la ciutadania.

El recull de propostes es pot fer presencialment a qualsevol centre cívic on hi ha murals amb cadascun dels àmbits i on el personal de Sociocultural dona suport a les persones que vagin a fer les propostes. A més, s'ha habilitat un formulari online a través del web municipal staperpetua.cat per recollir les diferents propostes per àmbits: escèniques, visuals i audiovisuals, alimentació i cuina, informàtica i llengües, cos i ment, eines pel benestar, artesania, espais oberts i de relació.

De moment en una setmana ja s’han recollit més de 120 noves propostes. La recollida finalitzarà aquest divendres 28 de gener.

Una de les responsables dels equipaments del Sociocultural SPM, Yolanda Cantero, ha explicat que el procès de recollida de propostes ha variat perquè abans també es preguntava per les activitats en curs i ara només es demanen de noves.Cantero ha recordat que el personal dels equipaments ajuden a les persones que volen participar i als centres cívics hi ha uns murals explicatius. També ha subratllat que hi ha dos formats de recollida de propostes, presencial i virtual.

Yolanda Cantero s’ha mostrat molt contenta perquè en una setmana la ciutadania ha aportat 73 activitats noves de manera presencial i 50 a través del web municipal. Amb tota la informació, des del Sociocultural SPM reagruparan algunes propostes per mirar quines es poden dur a terme perquè tinguin una demanda suficient. Tot i això, Cantero recorda que si hi ha algunes que ara no surten es tenen també en compte.

Yolanda Cantero ha explicat que amb tota la informació es pot demanar franja horària de les activitats que es volen fer i fins i tot una segona ronda de votacions per filar més prim a ofertar propostes en horaris que tindrien resposta ciutadana.

El Sociocultural SPM manté obert fins aquest divendres el procès de recollida de propostes de cara a la temporada vinent. Les aportacions es poden fer de manera presencial als centres cívics i a l’EMA o a través del web de l’Ajuntament.

 

Foto: Compte d'instagram de Sociocultural SPM / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]