hola

Sociocultural SPM va iniciar fa la setmana passada un procés de recollida de propostes per la programació 2022-2023, que inclouen la Xarxa de Centres Cívics i l'Escola Municipal de les Arts (EMA). L'objectiu és que tant l'usuari de Sociocultural com la ciutadania en general, pugui proposar nous tallers i activitats que, fins ara, no es realitzen per tal de conèixer les inquietuds de la ciutadania.

El recull de propostes es pot fer presencialment a qualsevol centre cívic on hi ha murals amb cadascun dels àmbits i on el personal de Sociocultural dona suport a les persones que vagin a fer les propostes. A més, s'ha habilitat un formulari online a través del web municipal staperpetua.cat per recollir les diferents propostes per àmbits: escèniques, visuals i audiovisuals, alimentació i cuina, informàtica i llengües, cos i ment, eines pel benestar, artesania, espais oberts i de relació.

De moment en una setmana ja s’han recollit més de 120 noves propostes. La recollida finalitzarà aquest divendres 28 de gener.

Una de les responsables dels equipaments del Sociocultural SPM, Yolanda Cantero, ha explicat que el procès de recollida de propostes ha variat perquè abans també es preguntava per les activitats en curs i ara només es demanen de noves.Cantero ha recordat que el personal dels equipaments ajuden a les persones que volen participar i als centres cívics hi ha uns murals explicatius. També ha subratllat que hi ha dos formats de recollida de propostes, presencial i virtual.

Yolanda Cantero s’ha mostrat molt contenta perquè en una setmana la ciutadania ha aportat 73 activitats noves de manera presencial i 50 a través del web municipal. Amb tota la informació, des del Sociocultural SPM reagruparan algunes propostes per mirar quines es poden dur a terme perquè tinguin una demanda suficient. Tot i això, Cantero recorda que si hi ha algunes que ara no surten es tenen també en compte.

Yolanda Cantero ha explicat que amb tota la informació es pot demanar franja horària de les activitats que es volen fer i fins i tot una segona ronda de votacions per filar més prim a ofertar propostes en horaris que tindrien resposta ciutadana.

El Sociocultural SPM manté obert fins aquest divendres el procès de recollida de propostes de cara a la temporada vinent. Les aportacions es poden fer de manera presencial als centres cívics i a l’EMA o a través del web de l’Ajuntament.

 

Foto: Compte d'instagram de Sociocultural SPM / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Centro Cultural Andaluz celebra la seva primera activitat sense restriccions, la Cruz de Mayo
16 Maig 2022 13:50 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz celebra la seva primera activitat sense restriccions, la Cruz de Mayo

El Centro Cultural Andaluz va celebrar aquest diumenge la Cruz de Mayo, el primer acte sense restriccions [ ... ]

Itinerart aconsegueix interconnectar els seus participants al voltant de les arts
16 Maig 2022 12:53 - RedaccióItinerart aconsegueix interconnectar els seus participants al voltant de les arts

Itinerart ha tornat a mostrar com les arts poden estar connectades i son per a tothom. La proposta de [ ... ]

El Centro Cultural Andaluz celebra aquest diumenge la 'Cruz de Mayo'
13 Maig 2022 09:54 - RedaccióEl Centro Cultural Andaluz celebra aquest diumenge la 'Cruz de Mayo'

El Centro Cultural Andaluz organitza aquest diumenge 15 de maig al parc Municipal una nova edició de [ ... ]